RISTIĆ ZA TELEGRAF: Lepo je biti kapiten Zvezde, ali to ima i loše strane!

Mladi vezista, koji je jesenas bio jedan od najboljih igrača srpskog šampiona, prvi put poneo kapitensku traku tima u seniorskoj konkurenciji. Ističe da je neopisivo srećan, ali dodaje da ne zna kakav je to teret kada timu ne ide najbolje i kada navijači zvižde

  • 5
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Zasijala je kapitenska traka na ruci Mihaila Ristića protiv Sarbrikena, prvi put u seniorskoj karijeri. Mnogi su bili iznenađeni zašto je Nenad Lalatović baš njega odabrao da bude kapiten, ali to ne treba da čudi s obzirom na to da je mladi vezista jesenas bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde.

Svakako velika čast za momka iz Republike Srpske, iako su crveno-beli igrali u kombinovanom sastavu protiv nemačkog četvrtoligaša. Međutim, neće se Ristić zaustaviti na ovome jer je cilj da jednog dana predvodi saigrače do titule.

- Moram priznati da je to bila velika čast. Bio sam kapiten u mlađim selekcijama, ali u prvom timu je druga priča. Mnogo mi znači to i nadam se da ću jednoga dana voditi Zvezdu do titule - bile su prve Ristićeve reči u razgovoru za TELEGRAF.

Ipak, svestan je mladi vezista da nije lako biti kapiten najvećeg i najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- Ovo su prijateljske utakmice i nisam imao pritisak, nego samo motiv da idem jače. Lepo je biti kapiten Zvezde. Nešto najlepše što mi se ikada desilo, ali ima to sigurno i loše strane - oprezno ističe Ristić i nastavlja razgovor u maniru iskusnog igrača:

- Nekada morate snositi i odgovornost za neke stvari. Ipak, još mi nije dat taj teret tako da ne znam kako je biti kapiten i kada ne ide baš najbolje. Kada vam stadion zviždi. Potrebno je mnogo iskustva za to, ali, kao što sam rekao, nadam se da ću jednoga dana biti taj koji će voditi Zvezdu do titule i kroz evropske utakmice.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Za kraj, mladi vezista se osvrnuo i na očekivanja za nastavak sezone u kojoj Zvezda brani titulu sa šest poena manje iza Partizana.

- Očekujem da odbranimo ono što nam pripada. Spremni smo, znamo da nas čeka pakao. Biće teško, ali mislim da možemo i daćemo sve od sebe da i ove godine slavimo titulu na Marakani - jasno je istakao Ristić u razgovoru za TELEGRAF.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobro obavesten

    14. februar 2015 | 11:24

    U fk cz ce tek nastati haos jer sadasnji prvi tim nije primio ni dinara od Nove godine ali su uplaseni i samo cute .Vec posle poraza u Nisu ce se sve raspasti ....

  • Rile mačkaaa

    14. februar 2015 | 14:23

    Pleše sa loptom :D

  • CuDna SuMa counter strike

    14. februar 2015 | 15:23

    Koliko ti uopste decace primas platu ? x-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA