PSŽ desetkovan pred LŠ! Evo koji fudbaleri neće igrati protiv Čelsija!

Loran Blan na utakmici protiv ekipe Žozea Murinja neće moći da računa na nekoliko veoma važnih igrača na prvom meču osmine finala Lige šampiona

  • 0

Pari Sen Žermen će biti znatno oslabljen na utakmici nokaut faze Lige šampiona protiv Čelsija pošto zbog povreda neće igrati Johan Kabaj, Lukas i Serž Orije.

Novinarima je tu informaciju potvrdio trener PSŽ-a, Loran Blan.

- To je zvanično. Nemoguće je da njih trojica budu na terenu - rekao je Blan, i istakao da su sva trojica povređeni u subotu na prvenstvenoj utakmici protiv Kaena, u kojoj je aktuelni prvak Francuske u završnici prokockao dva gola prednosti.

Osim povređene trojke, zbog probleme sa povredama ima još nekoliko igrača, među kojima su MarkinjošTijago Mota, Blez Matuidi i Havijer Pastore.

- Imamo još jedan trening, videćemo šta će biti sa ostalima. U svakom slučaju, nemamo dobru pripremu za tako važan meč - poručio je strateg Parižana.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ibrahimovićeva magija: Zlatan postigao gol kung fu potezom! (VIDEO)

Niste svesni koliko je važno da vidite šta Ibra ima novo na telu! (VIDEO)

Njegov najveći adut biće svakako Zlatan Ibrahimović, koji je proteklog vikenda ponovo oduševio fudbalski svet fudbalskim umećem, ali još više gestom kojim je pokazao da je veliki čovek.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Pari Sen Žemlena i Čelsija igra se u utorak na Parku prinčeva od 20.45.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA