DRAGAN ĐURIĆ: Ovaj Partizan će propasti kao Zvezda!

Bivši predsednik crno-belih oštro kritikovao svoje naslednike u Humskoj koji, po njemu, vode klub u propast

  • 29

Dragan Đurić je u šoku! Nekadašnji predsednik Partizana ne može da se pomiri s činjenicom da su njegovi nasledici u Humskoj podigli kredit i stavili Teleoptik pod hipoteku, iako su prodali Petra Škuletića i zaradili 3.2 miliona evra.

Đurić je objasnio da je crno-belima potrebno 6 - 6,5 miliona evra kako bi funkiconisali i da nova Uprava ima taj novac, te otuda izgleda još čudije to podizanje kredita.

- Takvi poslovi vode u dužničko ropstvo. Ako tako nastave završiće kao Zvezda. Pa i mi smo mogli otići u ropstvo i staviti Teleoptik pod hipoteku. Tako je najlakše - rekao je Đurić za Alo i dodao:

- I dalje koriste frazu ''To smo nasledili''. Ma šta su oni nasledili? Klub koji je na nuli. Usvojili su izveštaj prema kom smo dužni 13 miliona i mi smo to priznali, ali to nije realna cifra. Čekamo pare od sledeće prodaje Markovića i Mitrovića. To nismo prikazali.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

PARTIZAN ODBIO SPAS U 5 DO 12: Ova trojica napadača su ponuđena crno - belima! (VIDEO)

Bivši predsednik se osvrnuo i na neočekivanu prodaju Petra Škuletića i odlazak Danka Lazovića.

- Katastrofa. Minut do 12 oni rasprodaj igrače. Čini mi se da to neće izaći na dobro. I ja sam mogao da prodam Lukača za 1.7 miliona, Ninkovića za 1.5 miliona, a Vulićevića za dva miliona. To niko ne zna. Nisam hteo, jer sam želeo jak tim u svakom trenutku - jasan je bio Đurić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kazanova

    17. februar 2015 | 02:22

    Zemunelo pod hipotekom, prodati najbolji igraci u trenutku kada ne moze niko da se dovede, ova uprava je lepo pocela da sprovodi sns planove, Djura mozda jeste bio lopov, ali nije dao na klub, a ovi ga unistavaju iz dana u dan.

  • Rambo

    17. februar 2015 | 00:54

    Djuro vrati seeeeeeee

  • Ср

    17. februar 2015 | 01:40

    Није ми жао уопште ни звезде ни партизана већ народа из чијег џепа се узима да ни се овима пунили џепови.приватизација се намерно одуговлачи све да би што више извукли

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA