Partizanov dug se povećao, Rusi još nisu platili za Škuletića!

Crno-beli bi u sredu tokom dana trebali da imaju kompletan izveštaj revizorske kuće vezano za dugovanja

  • 11

Revizorska kuća je imala pune ruke posla u Humskoj gde su se skupljali podaci o nagomilanom dugu u FK Partizan. Podaci o tačnoj cifri očekuju se u sredu tokom dana, a prema rečima sadašnje Uprave ona bi trebala da iznosi oko 14 miliona evra.

To znači milion evra više nego što je prethodna garnitura vlasti ostavila u nasleđe sadašnjim rukovodiocima kluba.

- Stiže nam izveštaj revizorske kuće i videćemo na čemu smo, koliki je zapravo klupski dug. Postoji dugovanje od 13 miliona koje smo nasledili, postoje i prispele obaveze za januar i februar i kada to kažem mislim na zarade fudbalera i Radne zajednice, održavanje objekata i uopšte funkcionisanje kluba. To je realnost i mi od toga jednostavno ne bežimo - rekao je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura za Sport i dodao:

- Činimo sve da postavimo klub na zdrave noge, kako bi mogao da funkcioniše i kako bi moglo da se planira na duže staze. Računajući sve što sam naveo, klupski dug bi trebalo da iznosi oko 14 miliona evra,  ali, to je moja procena, ljudi kojima je to posao su dobili svu neophodnu papirologiju i samo njihov izveštaj će biti relevantan.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vazura se osvrnuo i na podizanje kredita, kao i činjenicu da Lokomotiva još nije isplatila transfer za Petra Škuletića.

- Podneli smo zahtev za kredit, ali sve je još u proceduri, jer su se isprečili praznici. Očekujem odobrenje za nekoliko dana, a taj novac će biti uložen na infrastrukturu (građenje internata, veštački teren), dok ćemo drugim delom isplaćivati zaposlene - rekao je Vazura i nastavio:

DRAGAN ĐURIĆ: Ovaj Partizan će propasti kao Zvezda!

- Za Šuletića nije legao novac pošto imamo dogovor sa Lokomotivom da uplate do kraja februara. Tih četiri milona će leći na klupski račun u celostii to je bio jedan od uslova prilikom pregovora, jer nam je novac preko potreban.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. februar 2015 | 09:58

    ..Sta je sa predizbornim obecanjima u vezi GENERALNOG SPONZORA i OBEZBEDJENIH 7 000 000 evra IZ SOPSTVENIH IZVORA ..??!!!

  • Pera dileja

    18. februar 2015 | 09:27

    Sta je ovo? Postali smo i mi fk saopstenje, svaki dan po tri saopstenja, minimum. Znali ste u koje se kolo hvatate, obecavali svasta, lagali, pa sad kad ste procitani od strane navijaca krecete da kukate. U Srbiji je taj scenario mnogo puta vidjen, kukas kako su za sve krivi neki pre tebe, a nista ne radis i jos vise zaduzujes.

  • STELLA ROSSA

    18. februar 2015 | 04:50

    Pa kako dužni a boga oca prodali igrača?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA