STIŽU DOLARI: Partizan na putu da dobije generalnog sponzora?

Crno-beli na pragu da, posle pet godina, dobiju generalnog sponzora iz Amerike

  • 10

Već pet godina fudbaleri Partizana nemaju generalnog sponzora, a i to bi u narednih nekoliko dana moglo da se promeni jer Amerikancu kucaju na vrata Humske.

Kako dnevni list Sport saznaje, crno-beli su na dobrom putu da pronađu generalnog sponzora čije ime se drži u strogoj tajnosti. Međutim, informacije koje su ''procurele'' govore da je u pitanju jedna kompanija iz Amerike.

Pregovori su pri kraju, a kako Sport navodi Amerikanci bi u klub trebali da dođu najviše zahvaljujući generalnom direktoru kluba Milošu Vazuri i njegovim ličnim kontaktima. Smatra se da će pristojna svota novca ući u klub koji je objavio da ukupan dug iznosi 14.9 miliona evra.

Poslednjeg generalnog sponzora Partizan je imao kada je poslednji put učestvovao u Ligi šampiona. Tada je na dresovima pisalo EPS (Elektroprivreda Srbije), a ugovor je bio potpisan na godinu dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Боки

    20. februar 2015 | 08:11

    Зар није ЛАВ пиво није био спонзор пре две године.

  • bolje su uzeli azerbejdzance

    20. februar 2015 | 08:11

    Neko pice,motorno ulje,hp(neki drugi racunarski proizvod),servolet ili zilet 100%

  • raky_b

    20. februar 2015 | 11:13

    boki, nije LAV bio sponzor...tj jeste, ali to je bila ona akcija u kojoj su navijaci trebali kupovinom piva skupiti za zamenu stolica. partizan 7 godina nema generalno sponzora. EPS je pre 5 godina kao sponzor oprostila deo dugova za struju. a neki kazu "drzavni projekat".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA