LALATOVIĆ: Partizan bi ovu ligu trebalo da igra žmureći, neće biti lako u Nišu!

Trener srpskog šampiona izneo svoja očekivanja pred nastavak JSL i gostovanje u Nišu u ponedeljak

  • 13

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Laltović rekao je da očekuje izrazito težak meč na premijeri prolećnog dela Superlige protiv Radničkog u Nišu, ali je poručio da se nada pobedi.

- Teško gostovanje, pogotovo što se radi o prvom kolu. Radnički je dobar tim, doveo je šest - sedam igrača, ali mi treba da se bavimo samo sobom. Respektujem ih, ali verujem da ćemo uz maksimalno angažovanje osvojiti tri boda - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Mladi trener istakao je da je Partizan favorit za osvajanje titule prvaka Srbije.

- Verujem u moj tim, ali je favorit ekipa koja je promenila samo dva igrača ove sezone, dok smo mi promenili 16. Partizan bi trebalo ovu ligu da igra žmureći, zato bih mu dao prednost. Ne smemo da zaboravimo Vojvodinu i Čukarički - rekao je Lalatović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je istakao da je zadovoljan igrom svoje ekipe u pripremnom periodu i dodao da se nada da će tako nastaviti i u prvenstvu.

- Sigurno je da će biti teže u šampionatu. Pokazalii smo da možemo da igramo protiv ekipa kao što su Rubin i Bate, ali to je sada prošlost, oprezni smo i verujem da ćemo uz dobru igru zabaležiti trijumf - poručio je Lalatović.

Lalatović je obrazložio odluku da kapitensku traku preuzme golman Predrag Rajković i dodao da će Stojanović biti spreman za meč u Nišu.

- Luković je bio kapiten, ali se povredio i u dogovoru sa ljudima iz kluba doneo sam odluku da kapitensku traku preuzme Rajković. Lazović za dva meseca ide iz kluba i Crvena zvezda ne sme stalno da menja kapitena. Rajković je budućnost kluba, jedan od najboljih mladih golmana u Evropi i A reprezetativac Srbije - rekao je Lalatović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Težak meč u Nišu očekuje i Rajković.

- Radnicki je nezgodan tim, pogotovu što će teren biti u lošem stanju. Ukoliko ponovimo rezultate iz pripremnog perioda, pobeda neće izostati. Pod pritiskom sam zbog kapitenske trake, ali mi to neće smetati da predvodim tim. Zahvalio bih se ljudima iz kluba i treneru na poverenju - istakao je mladi čuvar mreže.

Utakmica 16. kola Superlige između Radnickcg iz Niša i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 16 sati na stadionu Čair.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    21. februar 2015 | 14:47

    ..XXAAXXAA..PARTIZAN i igra ovu ligu opusteno i posteno,dok je vi igrate prljavo i u MRAKU,gde cete i ostati zauvek..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Vuk

    21. februar 2015 | 15:35

    Mazic ce zmireci svirati kad zatreba!

  • Vučko

    21. februar 2015 | 16:51

    Lalatovic je zvezdino dete.kad je igrao za nas mali komsija nije imao sta da trazi u medjusobnim susretima.razbijao ih je.prosle god.kao trener napretka sad ce i kao trener najtrofejnijeg srpskog kluba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA