Pato je Milanovo tajno oružje za Barselonu!

Brazilac se vratio iz Atlante i njegovo zdravstveno stanje je iznenadilo sve u Milanu, pa bi mogao da zaigra u utorak na "Kamp nou"

  • 0

Barselona će očigledno imati mnogo više muka sa Milanom u četvrtfinalu Lige šampiona nego što su Katalonci zamišljali. "Rosoneri" su se u prvom meču pokazali kao ravnopravan rival i žele da u revanšu, u utorak na "Kamp nou", zadaju fatalan udarac šampionu Evrope. Barsa će opet biti favorit, ali i "milanezi" imaju svoju računicu i adute. A, tajno oružje bi mogao da bude Aleksamndre Pato!

Brazilac, za koga zbog čestih povreda kažu da je "talenat od dijamanta, kolena od stakla", mimo svih očekivanja, mogao bi da bude spreman za meč u Barseloni. Pato se upravo vratio iz Atlante, gde je bio podvrgnut najdetaljnijim lekarskim pregledima i u Milanu su prezadovoljni njegovim zdravstvenim stanjem.

- Patovo stanje nije perfektno, ali je dobro. Videćemo kojim intenzitetom može da igra, a konačnu odluku ću doneti u nedelju - rekao je trener Milana Masimilijano Alegri, koji će za današnji meč u Kataniji odmoriti Van Bomela, Nestu i Sedorfa kako bi bili spremni za okršaj sa Barselonom u utorak.

Milanov lekar, čuveni dr Žan Pjer Merseman, tvrdi da će Pato biti spreman za Katalonce.

- Da li može da igra protiv Barselone? Može. Spreman je i biće na raspolaganju Alegriju za meč u utorak - najavio je Milanov lekar. 

Ukoliko ga Alegri izabere, Pato će najverovatnije zauzeti mesto u startnoj postavi uz Zlatana Ibrahimovića umesto Robinja. Pato je bio strelac spektakularnog pogotka na "Kamp nou", kada su se ova dva rivala sastala u grupi, a Alegri se nada da bi Brazilčeva neverovatna brzina opet mogla da bude kobna po Barselonu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA