GAVRIĆ: Neredovna primanja utiču na život! RISTIĆ: To nisu izgovori, bitna je samo Zvezda!

Različita mišljenja Zvezdinih fudbalera, nakon izjave trenera Lalatovića da u Beogradu nemaju ni tri obroka

  • 6

Izjava trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, nakon meča u Nišu, da su njegovi fudbaleri u Turskoj imali tri obroka dnevno, a da ih sada nemaju, i dalje je glavna tema u Ljutice Bogdana.

Mladi stručnjak nije želeo da traži alibi za remi u Nišu, ali je podsetio na loše uslove s kojima se njegovi puleni bore. Na njegove izjave dopunili su se i prvotimci Nenad Gavrić i Mihailo Ristić.

- U Antaliji smo imali i ful komfor, sređen život, odlične uslove za rad. Kod kuće je već drugačije, svako od nas ima drugačiji ritam života, svoje privatne obaveze, probleme. Potrebno je to brzo prevazići, vratiti se u realnost. Neredovna primanja takođe utiču na život, ali sve to zajedno ne sme da ima veliki uticaj na naš posao. U Nišu se nismo dovoljno brzo prilagodili uslovima terena, rivalu i to su uglavnom razlozi remija - rekao je Gavrić za Novosti.

TOP 10 LALATIZAMA: Svi najsmešniji izgovori Zvezdinog trenera!

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Mladi Ristić je imao nešto drugačije mišljenje.

- Naravno da uslovi života nisu isti, ali to ne sme da bude smetnja i izgovor za postignut rezultat. Svi mi imamo probleme, neko veće, neko manje, ali oni moraju da ostanu svakog dana ispred one naše zelene kapije. Kad se pređe taj prag, postoji samo naš posao i Zvezda. Evo, pada kiša, ali mora da se odradi trening 100 odsto - istakao je Ristić za Novosti.

Pitali smo zvezdaše da li prepoznaju svoje fudbalere: Odgovori će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    26. februar 2015 | 03:54

    Gavricu da ti nije bilo lalatovica , ne bi ti imao nikakva primanja od fudbala , zato cuti i trci

  • Gago

    26. februar 2015 | 11:22

    E sad je dosta! Pa ta vaša neredovna plata je vise nego sto 50% ljudi u Srbiji primi za godinu, pa ne umiru gladni. Bili ste apsolutno nadigrani, a pitajte kolege iz Niša kolika su im primanja i dobijaju li ih redovno. Nemate vi pojma gde ste i šta je Zvezda.

  • Vuk

    26. februar 2015 | 09:03

    Zasto neko ne kaze delijama da je zvezda losa ekipa I da je to jedini razlog zasto ne pobedjuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA