Zvezdine Argentinke: Čudi nas da neki navijači ne znaju imena igrača! (VIDEO)

Sestre Kamila i Franka Federigi koje su iz Argentine, ali žive u Španiji, čude se kako neko ko voli Zvezdu ne zna imena i likove svih igrača

  • 6

Analitički tekst u kome smo pitali zvezdaše da li prepoznaju igrače crveno-belih na slikama bio je pravi izazov za sve navijače kluba sa Marakane, ili stadiona "Rajko Mitić" ako više volite.

Zanimljivo je bilo da većina anketiranih građana Beograda, koji su se deklarisali kao navijači Zvezde, nije znala da pogodi koji se igrači nalaze na slikama.

To je donekle razumljivo jer nisu svi navijači Zvezde vatreni i ne idu svi na utakmice, čak i neki ne prate rezultate ali se deklarišu kao Zvezdaši, čisto da budu na nekoj strani.

Pošto se Telegraf čita svuda u svetu, tako su poznate sestre Argentinke Kamila i Franka Federigi, velike Zvezdašice videle tekst i zapitale se: Kako je moguće da navijači Zvezde ne znaju sve igrače?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Njima je to čudno, jer one toliko vole Zvezdu, tako da znaju sve igrače iz jesenjeg sastava, pa čak i ovu postavu sada. Jer njima Zvezda je život sve drugo su sitnice...

Ali to nije sve, iako žive u Granadi (Španija) one prate sve mečeve crveno-belih preko intereneta, a kada crveno-beli igraju u Španiji idu na svaku utakmicu. Tako će i večeras biti u Madridu i bodriće košarkaše u meču sa Realom.

 Foto: Telegraf Foto: Telegraf

A, zanimljivo je da prate i druge klubove, pa tako znaju ko igra u Voždovcu, Radu, Čukaričkom...Partizanu

Pogledajte kako one pevaju Zvezdine pesme!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA