Kjevo u 91. eliminisao "šareni" Udineze

„Leteći magarci“ se plasirali u četvrtfinale Kupa Italije

  • 0

Da je to bio prvenstveni meč, rezultat bi se mogao nazvati senzacijom. Ovako, kada vidite da je Kjevo pobedio Udineze u Kupu Italije, to ne predstavlja veliko iznenađenje. „

Leteći magarci“ su slavili 2:1 golom iskusnog francuskog napadača Sirila Teroa u 91. minutu i plasirali se u četvrtfinale. U Udinezeu su prihvatili praksu velikih italijanskih klubova i u Kupu izveli „šareni“ sastav sa nekoliko igrača koji retkodobijaju esto priliku. Istina, igrali su Handanović, Di Natale, Danilo... Ali, izostali su članovi prve postave Armero, Isla, Benatija, dok su Dušan Basta i Floro Flores sa klupe ušli u igru.

Gosti iz Verone su poveli preko Samarka u 9. minutu, ali je neuništivi „Toto“ Di Natale u 84. minutu poravnao rezultat. I taman kada su „zebrete“ napravile pritisak, Tero je sjajno izbegao ofsajd zamku i levom nogom savladao Handanovića. Kjevo će u četvrfinalu igrati sa Sijenom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA