Zimus igrao na Marakani, a sada ga Mihajlović poredi sa Ronaldom! (VIDEO)

Trener Sampdorije je bio oduševljen partijom Luisa Murijela, koji je bio strelac u pobedi svoje ekipe na gostovanju Atalanti, a zimus igrao u Beogradu kao fudbaler Udinezea

  • 1

Trener Sampdorije  Siniša Mihajlović sa puno pohvala pričao je o napadaču svoje ekipe, Luisu Murijelu, posle utakmice protiv Atalante.

Kolumbijac je dobru igru krunisao golom, što je Mihajloviću bilo dovoljno da ga uporedi sa čuvenim Luis Nazariom de Lima Ronaldom.

- Murijel ima sve predispozicije da postane pravi šampion. Od kako je došao u klub, igrao je dve utakmice i postigao je dva gola. Mora da trenira dobro i da ima poverenja u svog trenera i ekipu koja čini velike napore da mu pomogne.

- U mnogim pokretima me podseća na Ronalda, Brazilca. Nije još fizički potpuno spreman, ali poseduje veliki talenat - izjavio je srpski trener.

Mihina Sampa slavila posle preokreta, nova golčina Andersona za Lacio (VIDEO)

Murijel je u zimskom prelaznom roku prešao u Sampdoriju iz Udinezea. Podsetimo, upravo u dresu bivšeg kluba Murijel je u novembru prošle godine igrao protiv Crvene zvezde, kada se na Marakani Dejan Stanković oprostio od igranja fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA