ON JE NAJNESREĆNIJI SRPSKI FUDBALER: Taman je počeo da igra i opet se povredio!

Slobodana Rajkovića baš prate maleri u karijeri, taman je postao standardan u Hamburgu, a ponovo će morati na pauzu

  • 1

Nema sreće Slobodan Rajković nikako! Srpski internacionalac je verovatno jedan od najmaleroznijih fudbalera na planeti. Stameni defanzivac samo što se ustalio u startnoj postavi Hamburga ponovo će morati da pauzira zbog povrede i to mesec dana.

Sudbina je ponovo bila gruba prema povremenom reprezentativcu Srbije koji je na poslednjem meču HSV-a protiv Ajntrahta ponovo povredio koleno, tačnije čašicu i moraće na četvoronedeljnu rehabilitaciju.

Posle jednog starta protivničkog igrača, štoper je morao da napusti teren, a na licu je imao bolnu grimasu zbog čega su se stegla srca navijača koji su baš nedavno u anketi izglasali upravo njega da bi trebalo da ostane i sledeće sezone u timu i da bi mu trebalo ponuditi produženje ugovora.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ipak, ako postoji neka sreća u nesreći, onda jeste da povreda nije toliko teška koliko se u prvi mah učinilo i neće biti primoran na novu dugu pauzu koju je imao prethodne godine kada se tek u novembru vratio na teren. Međutim, ono što najviše brine pristalice i trenera Hamburga jeste što neće moći mesec dana da računa na igrača sa čijim su se povratkom u tim poklopili i dobri rezultati ekipe koja se bori za opstanak u Bundesligi.

Podsetimo da je Rajković bio čudo od deteta kada je debitovao sa samo 15 godina za OFK Beograd i da je potpisao ugovor sa Čelsijem, ali da su tada poe+čela nedaća u njegovoj karijeri, od velikih problema sa kičmom, preko jednogodišnje suspenzije zbog pljuvanja sudije i na kraju teška povreda ligamenata, tako da je u poređenju sa svim time ova povreda mačji kašalj za njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA