Hrvatska u problemu: Čilić definitivno ne igra protiv Srbije!

Gren slem šampion i najbolji igrač "vatrenih" neće moći zbog povrede da pomogne svojoj reprezentaciji u Kraljevu

  • 1

Hrvatska će definitivno biti žestoko oslabljena u duelu Dejvis kupa protiv Srbije u Kraljevu. Selektor njihovog tima Željko Krajan je potvrdio da njegov najbolji teniser i šampion US opena, Marin Čilić neće biti u mogućnosti da pomogne ekipi zbog povrede.

- U borbi za opstanak u Svetskoj grupi prošle godine, Čilić je došao umoran posle osvajanja US opena i spasao nas ispadanja u Amsterdamu. Zato je zaslužio šansu da ga sačekamo i nadali smo se čudu da će nas obavestiti da će igrati u Kraljevu. Međutim, bili smo svesni da je to nerealno i da nije spreman da odigra meč na tri dobijena seta - rekao je Krajan.

Tako će najjačoj postavi srpske reprezentacije morati da se suprotstave mlada nada svetskog tenisa Borna Ćorić, Mate Delić, Draganja i Franko Škrugor koji je zamenio Čilića u sastavu, a njihov trener smatra da će najveće šanse za pobedu imati u dublu.

- Ćorić i Delić igraće u singlu, dok će Škugor i Draganja igrati parove. Uprkos tome što Srbija ima odličan par, mislim da imamo šanse da dobijemo sa Draganjom i Škugorom, jer su nam oni u ovom trenutku najbolja kombinacija koju imamo. Naročito jer je Draganja u doboroj formi i osvojio je dva ATP turnira u dublu - rekao je Krajan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA