Majklu Džordanu u penziji još slađe - legendarni košarkaš postao milijarder

Džordan se našao među 290 novih milijardera prema najnovijoj listi "Forbsa"

  • 2

Majkl Džordan, legendarni košarkaš Čikaga , prema većini najbolji igrač svih vremena, postao je milijarder sudeći po listi najbogatijih ljudi na svetu koju je objavio magazin "Forbs".

Džordan je karijeru završio 2003. godine i trenutno je većinski vlasnik Šarlot Hornetsa, a našao se među 290 novih milijardera na najnovijoj listi, koju predvodi Bil Gejts sa 79,2 milijarde dolara.

Džordan prvi NBA igrač koji je postao milijarder!

Džordan je u 19-godišnjoj karijeri osvojio šest NBA titula, šest puta je proglašavan za najkorisnijeg igrača lige i šest puta je bio MVP NBA finala.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Leteći Majkl je 14 puta nastupio na Ol star utakmici, u Kuću slavnih ušao je 2009. godine, a bio je i član originalnog "Drim tima" SAD koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije !

    3. mart 2015 | 19:30

    Covek je pretalentovan...svaka mu cast za sve...

  • Ivica

    3. mart 2015 | 16:20

    Naravno da je miljarder, ja ga obozavam ali mu zameram samo to sto je najveca cicija od coveka, nikada u zivotu nije dao nijedan dolar u humanitarne svrhe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA