ZVEZDA IZABRALA NAJBOLJE: Srebrna Jelača i zlatni vaterpolista sportisti godine!

Na proslavi 70. rođendana deljena su priznanja sportistima koji su na najbolji način prezentovali crveno-bele, a specijalno priznanje je otišlo u ruke trenera košarkaša Dejana Radonjića

  • 4

Reprezentativka Srbije u bacanju koplja Tatjana Jelača proglašena je na proslavi 70. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda, za najbolju sportiskinju u 2014. godini, dok je vaterpolista Sava Ranđelović najbolji u muškoj konkurenciji.

Jelača je na Evropskom prvenstvu u Cirihu osvojila srebrnu medalju i oborila nacionalni rekord hicem od 64,21 metra, dok je Ranđelović sa Zvezdom osvojio duplu krunu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Proslava jubilarnog rođendana održana je u medija centru stadiona "Rajko Mitić", a za najbolji tim proglašen je džudo klub, dok je najbolji trener Dejan Savić, trener vaterpolista i reprezentacije Srbije.

Specijalna priznanja pripala su fudbalskom klubu, koji je posle šest godina osvojio titulu prvaka Srbije i treneru košarkaša Dejanu Radonjiću. Radonjić je predvodio Zvezdu do prvog plasmana u Top 16 fazu Evrolige i odbrane trofeja u Kupu Radovija Koraća.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Specijalna priznanja pripala su i vaterpolistkinjama i odbojkašima Zvezde.

Sportsko društvo Crvena zvezda trenutno ima sekcije u skoro 30 sportova, a najveći uspeh "crveno-beli" ostvarili su 1991. godine kada je fudbalski klub osvajio Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA