Saigrač je molio Džordana da postigne koš za pobedu i bude junak, ali je on postao tragičar! (VIDEO)

Neverovatno je šta je uradio centar LA Klipersa koji je mogao da donese pobedu svom timu sekund pre kraja, ali nije to učinio i oni su poraženi posle produžetka

  • 4

Pa šta to radiš Džordane? Ovo slobodno možemo pitati igrača LA Klipersa DeAndrea Džordana koji je verovatno najveći krivac zato što je njegovo tim poražen od Portlanda u produžetku i to iz neverovatnog razloga.

Pri nerešenom rezultatu 87:87 samo tri sekunde pre kraja, njegovi Klipersi su imali napad. Kris Pol je držao loptu i pokušao flouterom da je ubaci u koš, ali je ona izašla iz njega i uhvatio ju je Džordan, ali umesto da je odmah ubaci kroz obruč, on se zbunio i zadržao je kod sebe, iako je imao sekundu vremena da to učini.

Tako je vreme iscurilo i otišlo se u produžetak, a Kris Pol je bio potpuno besan, jer je sve vreme, skakao oko centra Klipersa, molio ga i vrištao na njega da ubaci loptu kroz obruč, jer još ima vremena i nije bilo nikog da ga ometa, ali ovaj to nije učinio.

Kazna za takav propust je stigla i ekipa iz Los Anđelesa je na kraju morala pognute glave da napusti teren.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    5. mart 2015 | 17:01

    Ne kontam zasto je semafor stao na 0.7?

  • King

    5. mart 2015 | 19:18

    Nije se taj zbunio , taj je dobro znao sta radi ! Igra covek kladionicu i to je to...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA