Ovaj JSL teren izgleda kao oranica, ali je jedan fudbaler na njemu postigao het trik! (VIDEO)

Napadač lučanske Mladosti, Patrik Frajdej, het trikom je zasenio očajan teren na kome je njegova ekipa ugostila Spartak iz Subotice

  • 2

Mladost iz Lučana i Spartak iz Subotice su proteklog vikenda odigrali meč 18. kola JSL na terenu koji ne zadovoljava ni minimum uslova potrebnih za odigravanje utakmica. Na blatnjavom trenu se najbolje snašao napadač domaće ekipe Patrik Eze Frajdej, koji je postigao čak tri gola.

Nije nikakva novost da su superligaški tereni loši, ali je travnjak ekipe Mladosti je zaista dno dna! Na stadionu u Lučanima je bilo toliko blata i džombi, da je putanja lopte bila neizvesna pri svakom pasu ili šutu.

Superligaši bi uz FSS bi u narednom periodu trebalo što pre da se pozabave ovim problemom, koji je rak rana našeg fudbala. Prethodnih godina je investirano u obnovu stadiona, na mnogima su igrađene nove tribine i postavljeni reflektori.

Međutim, nije se ulagalo u popoljšanje terena. Kvalitetna travnata podloga je minimum uslova koji su potrebni za dobar fudbal. Izuzimajući stadione nekoliko najjačih ekipa, gotovo svi travnjaci su u očajnom stanju. Još kada na to padne kiša, dobijamo teren kakav je bio na stadionu Mladosti.

Ipak, i pored očajnog terena, u Lučanima je viđeno pet pogodaka, a moglo ih je biti i još da su igrači obe ekipe bili precizniji u izglednim prilikama. Domaćin je pobedio sa 3:2 uz het trik Partika Frajdeja.

Napadač iz Nigerije je dva puta bio precizan sa bele tačke, a jednom je dobro ispratio kontru svoje ekipe i još jednom zatresao mrežu.

Ovo je Frajdeju prvi het trik posle čak pet godina, a poslednji put kada je to isto uradio bilo je 2010. godine dok je nosio dres nigerijskog Zamfara junajteda.

(D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA