Žoc prozivao igrače: Oni su egoisti, šta su pa to osvojili, lako će leteti iz tima! (VIDEO)

Srpski trener bio je besan na košarkaše koje vodi posle poraza od šest igrača Galatasaraja proteklog vikenda

  • 2
Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović bio je veoma ljut na svoje igrače koji su u derbiju protiv Galatasaraja poraženi, iako su njihovi protivnici igrali sa svega šest igrača zbog brojnih povreda.

Srpski stručnjak je na konferenciji pred meč u kome njegova ekipa gostuje Olimpijakosu u TOP 16 fazi Evrolige žestoko kritikovao košarkaše koje trenira i nazvao ih egoistima.

Popularnog Žoca je isprovociralo pitanje novinara da li će njegovi igrači biti motivisani za meč protiv Olimpijakosa posle poraza u najvećem derbiju Turske.

- Ne razumem kako neki igrač može da nema motivaciju na utakmici Evrolige? I inače na bilo kojoj utakmici. To je nemoguće! Onda pokazuju da su egoisti. Rekao sam mojim igračima da su egoisti i nemam problem da ponovim to - besan je bio Obradović.

- Ja sam trener i brinem o svima njima. Ako neko nema želju i motivaciju da igra, to je njegov problem. Ali rešićemo to veoma lako.  Verujte mi - nastavio je trener Fenerbahčea i najavio odlazak pojedinih igrača ukoliko se tako nešto ponovi.

- Neki od njih će napustiti tim u tom slučaju, život ide dalje. Kako to da ja imam motivaciju? Kako trener Obradović ima motivaciju iako je osvojio sve u životu. A šta su oni osvojili? I treba da nemaju motivaciju da igraju protiv Olimpijakosa? Dajte, da li se šalimo kada to pitamo.

- Život je jednostavan, lako je pričati i obećavati, ali prava slika je ono što prikažete na terenu - zaključio je srpski stručnjak.

Fenerbahče je proteklog vikenda poražen od Galatasaraja sa 92:88, iako je na tom meču Ergin Ataman koristio svega šest igrača, a pojedini od njih su igrali bez sekunde odmora.

Posledice toga neki osećaju i dalje, pa je trener Galatasaraja odlučio da na meču protiv Zvezde ne konkurišu za tim. U sledećem video snimku možete videti i najzanimljivije momente sa te utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • broj 2

    11. mart 2015 | 18:31

    Kad pobedi.on je zaslužan,kad izgubi..igrači krivi ... komedija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA