ŠOKANTNO: Bivši saigrač nokautirao Runija! Ležao je na podu bez svesti! (VIDEO)

Engleski mediji došli su u posed amaterskog snimka na kome zvezda Junajteda boksuje sa Filom Bardslijem, koji ga je jednim udarcem oborio na pod

  • 4

Mediji u Engleskoj došli su u posed šokantnog video snimka na kome Vejn Runi boksuje sa bivšim saigračem saigračem, a sada fudbalerom Sanderlenda Filom Bardslijem.

Vejn Runi često je na naslovnim stranicama ostrvskih medija, ponekad zbog fudbalskog umeća, ali često i zbog aktivnosti van terena.

Jedna takva izazvala je novi skandal na Ostrvu. Tabloid San došao je u posed amaterskog snimka na kome se vidi da zvezda Mančester junajteda boksuje sa Filom Bardslijem u kuhinji svoje kuće.

Runi i Bardsli bili očigledno dobro raspoloženi, stavili su bokserske rukavice i započeli borbu, koju je neko od njihovih prijatelja snimio.

Ipak, raspoloženje je zamenio strah kada je posle jednog snažnog udarca levom rukom Bardsli pogodio Runija u glavu, koji je nokautiran pao na pod kao sveća i udario glavom o pod. Nekoliko trenutaka je ležao nepomično na podu kuhinje, posle čega je snimak i prekinut.

- Vejn nas je sve zabrinuo kada je tako pao. Začuo se tup udarac kada je udario glavom o pod i ležao je nepomično zatvorenih očiju bez ikakvih pokreta. Bili smo uplašeni jer je jako udario glavu i mogao je da ima strašne posledice - rekao je jedan od svedoka te scene za engleski list.

Veruje se da je video snimljen 22 februara dan posle poraza Junajteda od Svonsija (2:1). Runi se oporavio posle nokauta i šest dana kasnije je sa dva gola dao doprinos pobedi svoje ekipe protiv Sanderlenda.

Pogledajte i snimak njegove borbe i kako je Runi nokautiran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seljak

    15. mart 2015 | 14:30

    Mora da su gledali neki dobar boks mec pre ovoga pa se nalozili.Ovako se ja i drustvo pokrpimo posle dobrog fajta na tv-u,jos ako se pije brlja...uf...

  • Cosimo

    15. mart 2015 | 17:27

    Pa kad boksuje u čarapama

  • Darko

    16. mart 2015 | 10:15

    Ludak mogao glavom o stolicu da udari...ali njegova proslava gola za vikend fenomenalan odgovor za pisanje medija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA