Grobari došli do karata za derbi u Podgorici!

Iako su se u Budućnosti nadali da novim sistemom raspodelom onemogućiti ulazak pristalica beogradskog tima, to se nije dogodilo

  • 17

Bez obzira što se pre nekoliko dana Budućnost odlučila da štampa posebne ulaznice za derbi poslednjeg kola ABA lige i na taj način onemogući organizovano prisustvo navijača Partizana u Morači, prema informacijama do kojih smo došli, Grobara će ipak biti na utakmci koja će dati konačni odgovor o parovima polufinala rplej - ofa regionalne lige.

Nezvanično, nekoliko desetina ulaznica je uspelo da "nađe put" do Grobara koje će predvoditi frakcija iz Nikšića, najmasovnija navijačka grupa iz Crne Gore.

Ne bi trebalo očekivati broj navijača crno - belih kao što je to bilo prethodnih godina, ali će u punoj podgoričkoj hali tradicionalno mesto u levom uglu imati i pristalice srpskog šampiona.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Inače, u Podgorici vlada naelektrisana atmosfera zbog dolaska Partizana, jer bi Podgoričani u slučaju poraza mogli da upropaste sve što su gradili tokom cele sezone. Porazom pred svojim navijačima, ozbiljan ovogodišnji sportski projekat u Crnoj Gori moraće na megdan Crvenoj zvezdi, protiv koje je unapred otpisan.

Hala Morača prima oko 4.500 navijača, ali je za očekivati da, zbog bezbednosnih uslova, kapacitet bude smanjen na oko 4 hiljade mesta.

Ovako je gostovanje Partizana i Grobara u Podgorici izgledalo prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA