Nabo protivnika laktom u lice, a onda izveo najgore simuliranje ikada i dobio penal! (VIDEO)

Potpuno luda scena i još luđa sudijska odluka viđena je na utakmici kineskog kupa

  • 2

Možemo pričati o velikom napretku kineskog fudbala i novcima koje ulažu u njega, ali da još uvek padaju na nekim osnovnim greškama i to je tačno. Priznajemo da se i u Evropi dešava da sudija nasedne na simulaciju igrača i dosudi penal, ali ono što je uradio arbitar na meču kineskog kupa zaista je nešto neverovatno.

U duelu između nama nepoznatih timova, napadač u belom dresu krenuo je prema golu i kada je jedan odbrambeni igrač pokušao da ga zaustavi, on mu je bez problema nabio lakat u lice i maltene ga nokautirao za šta je zaslužio sigurno žuti karton, a onda je nastavio da trči i kada je ušao u šesnaesterac iz čista mira se stropoštao na zemlju, iako nikog nije bilo oko njega, a delilac pravde je pokazao na belu tačku.

Potpuno jedna šokantna situacija i nije čudo što su igrači u crveno-crnim dresovima bili spremni i da se fizički obračunaju sa sudijom koji očigledno ne zaslužuje da sudi ni u dečijoj ligi, a kamoli na nekom višem nivou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    20. mart 2015 | 17:35

    Kao zvezdu da gledam....

  • Nenad BG

    20. mart 2015 | 11:48

    Ovakve penale sviraju i Zvezdi. Kadu prima loptu rukom i baca se na 2 metra od protivnika i penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA