LALATOVIĆ: Nemam poseban motiv protiv Napretka zbog onog pljuvanja u Kruševcu!

Trener crveno-belih najavio je napadačku igru i borbu za novi trijumf svoje ekipe

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da predstojeći rival Napredak ima znatno kvalitetniji tim, nego što to pokazuje pozicija na tabeli, ali da očekuje sigurnu pobedu.

- Igramo na našem stadionu, atmosfera u ekipi je sjajna, dobro smo trenirali, želimo da odigramo bolje nego u prethodnom meču. Naša orjentacija je napadačka, nećemo menjati ono što daje rezultat i pokušaćemo da što pre rešimo pitanje pobednika - izjavio je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da ima na raspolaganju sve igrače, osim Mamadu Mbođa, koji ima povredu pete. Na pitanje da li ima poseban motiv zbog uvreda sa tribina koje je dobio u jesenjem delu sezone, iako je prethodno vodio Kruševljane.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Poseban motiv nam nije potreban, za to što se desilo najmanje su krivi igrači Napretka. Mi ćemo maksimalno ući u meč, igrači moraju da daju 120 odsto i zna se, idemo na pobedu, ko god nam je rival na našem stadionu.

Lalatović je ocenio da Napredak prema kvalitetu tima zaslužuje bolju poziciju na tabeli.

- Imaju sjajne pojedince, pet-šest igrača koji su duže na okupu i mogu da naprave problem svakom timu. Posebnu pažnju moramo da obratimo na Trujića i Ibrahimu - zaključio je Zvezdin trener.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Najiskusniji Zvezdin prvotimac Savo Pavićević takođe očekuje pobedu.

- Napredak je dobra ekipa, pozicija na tabeli nije realna, a nisu imali ni sreće na nekim prethodnim utakmicama. Mi moramo da budemo pravi, da ginemo na terenu, dobijemo svaki duel i rešimo meč u našu korist - poručio je Pavićević.

Utakmica 20. kola fudbalske Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igra se sutra od 18 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA