Lazović je dao gol, ali je pobedu Zvezdi doneo Rajković! (VIDEO)

Ekipa Nenada Lalatovića je golom Darka Lazovića u 35. minutu došla do nova tri boda na utakmici protiv Napretka

  • 41

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak iz Kruševca sa 1:0 na stadionu Rajko Mitić pred 12.640 gledalaca.

Jedini gol na meču postigao je Darko Lazović u 35. minutu, ali je najzaslužniji za trijumf kapiten ekipe Predrag Rajković, koji je nekoliko puta fenomenalnim odbranama sačuvao svoju mrežu i sprečio goste da u Kruševac odnesu bar bod.

Crvena zvezda je u prvom poluvremenu imala više od igre. Imala je inicijativu tokom svih 45. minuta, ali su i gosti pretili iz kontra napada.

Prvi su upravo igrači Napretka imali izglednu priliku, ali je Rajković odlično reagovao u situaciji jedan na jedan skrenuo loptu u korner. Zvezda je uzvratila desetak minuta kasnije, ali je Jović šutirao preko gola u izglednoj poziciji posle centaršuta Anđelkovića.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ipak, u 35. minutu crveno-beli su došli u vođstvo. Posle dobro izvedenog kornera stvorena je gužva u kaznenom prostoru gostiju, lopta je došla do Darka Lazića, koji je iz peterca povratnom loptom pronašao Darka Lazovića, koji je precizno šutirao i zatresao mrežu golmana Popovića.

Do kraja poluvremena nije bilo izglednijih prilika, ali je zbog poigravanja pred golom Rajković mogao da bude kažnjen. Napadač Napretka mu je umalo oduzeo loptu kada je pokušao da ga predribla, ali je golman Zvezde imao sreće da ga lopta pogodi u nogu i odbije se dalje od protivničkog igrača.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U drugom poluvremenu je Napredak imao ozbiljnije šanse i više je pretio. Nenad Lalatović najviše treba da bude zahvalan svom kapitenu što je njegova ekipa osvojila nova tri boda jer je odbranio čak dva puta u situacijama kada je bio jedan na jedan protiv gostujućih napadača, a nekoliko puta je branio i odlične šuteve iz daljine.

Crvena zvezde je sa nova tri boda došla do 45. boda na tabeli JSL, pa joj Partizan sada beži bod, ali ima utakmicu manje, pošto u nedelju gostuje Čukaričkom.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Ristić, Stojanović, Katai, Lazović, Parker, Jović

NAPREDAK: Popović, Radulović, Urošević, Paunović, Frimpong, Luković, Gobeljić, Ndiaje, Dimitrov, Vučetić, Trujić

FOTO - UBOD: Košarkaši Zvezde bodre fudbalere na Marakani!

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    21. mart 2015 | 18:37

    Staro dobro sudjenje... Rajkovic skoci da boksuje loptu,udari u svog igraca,a sudija svira faul. Naravno,komentator kao zaliven... Kakav dzukacki lopovluk?

  • vuk

    21. mart 2015 | 20:38

    Prodajte ovog decka dok Drincic ne izvede sl. udarac!

  • Rs

    21. mart 2015 | 20:41

    Bas me cudi kako to sutra cukaricki igra bez najboljeg igraca.poceli su ko hajduk iz kule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA