Barsa srušila Real i najavila titulu, Suarez "zapalio" Kamp Nou! (VIDEO) (FOTO)

Najveći španski derbi odlučio Luis Suarez. Ronaldo provocirao navijače

  • 5

Mesi nije igrao kao pre nekoliko dana kada je sam pojeo Mančester Siti, ali je Barselona i pored toga uspela da savlada Real na svom stadionu i odmakne najvećem rivalu na 4 boda prednosti.

Barselona je u El Klasiku pobedila golovima Matjea i Suareza (njihovi prvi golovi u duelima sa Realom), dok je jedini gol za Madriđane dao Kristijano Ronaldo i tom prilikom svesno provocirao domaće navijače koji su se odličnom atmosferom i koreografijom ovog puta odlikovali i konstantnim zviždanjem kad god najbolji igrač planete ima loptu u posedu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

GREŠKA NA EL KLASIKU: Sudije oštetile Real protiv Barselone? (VIDEO)

Pogledajte sve golove:

Nije Real toliko nadigran, ali je u drugom poluvremenu bio kratak za jednog Luisa Suareza koji je fenomenalnim prijemom lopte i majstorskom završnicom uspeo da prvim golom u El Klasiku donese veliku prednost na tabeli katalonskom klubu!

Real je svoju nadmoćnost iz finiša prvog poluvremena prokockao promašajima Bejla i Benzeme, dok je Barsa propustila da u finišu meča napuni najvećeg rivala, ali su se ispromašivali Nejmar, Mesi i Đordi Alba.

Kristijano Ronaldo se u drugom poluvremenu sakrio, nije ga nigde bilo, dok je Geret Bejl još jednom potvrdio da će verovatno vrlo brzo napustiti kraljevski klub.

Barsa u narednom kolu, petog aprila, gostuje Selti, dok će Real dočekati Granadu. 

BARSELONA, 4-3-3: Bravo - Alves, Pike, Matije, Alba - Rakitić (76. Buskets), Maskerano, Inijesta - Mesi, Suarez, Nejmar (85. Rafinja)

REAL MADRID 4-3-3:Kasiljas - Karvahal, Pepe (72. Varan), Ramos, Marselo - Modrić (88. Silva), Kros, Isko (80. Hese) - Bejl, Benzema, Ronaldo

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA