Partizan bez Evrope zbog duga od 400.000 evra za Ivanova!

UEFA pre mesec dana opomenula i Partizan i Crvenu zvezdu da će ostati bez licenci ukoliko na vreme ne budu izmirivali obaveze prema igračima i klubovima

  • 0

Fudbalski klub Partizan mogao bi da ostane bez licence za učešće u evro-kupovima sledeće sezone. Alanija iz Vladikavkaza podnela je žalbu protiv "crno-belih" zbog duga od 400.000 evra od obeštećenja za Ivana Ivanova koji je prošlog leta stigao u Humsku iz Severne Osetije.

Ako šampion Srbije do maja ne izmiri obaveze ostaće bez Evrope, prenosi Blic.

- Istina je da nam "crno-beli" duguju novac i da je reč o 400.000 evra. Otkako je posao sklopljen pokušavamo da dobijemo taj novac, ali nismo uspeli da stupimo u kontakt s ljudima iz Partizana. Zbog toga smo bili prinuđeni da tužimo Partizan Fifi. Dobili smo povratnu informaciju da je postupak pokrenut i sad čekamo da se sve reši u našu korist - rekla je za Blic Albina Bidajeva, menadžerka za inostrane poslove Alanije.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor priznaje da dug postoji, ali očekuje da će slučaj vrlo brzo rešiti.

- Imamo problema s Alanijom oko transfera Ivanova i nadam se da ćemo ga uskoro rešiti. Ipak, nije istina da bežimo od dogovora. Takođe, ne verujem da će dug uticati da izgubimo licencu, jer do polovine maja, kad se te licence izdaju, ima dovoljno vremena da izmirimo obaveze - rekao je Grubor.

UEFA je inače pre mesec dana opomenula i Partizan i Crvenu zvezdu da će ostati bez licenci ukoliko na vreme ne budu izmirivali obaveze prema igračima i klubovima.

(Telegraf.rs / izvor: Blic)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA