• 25

NE MOGU VIŠE, UMREĆU! Brutalni trening srpske fitnes šampionke koji bi svakog drugog ubio! (VIDEO)

Bila je to samo jedna serija, ali ubitačna, jer u samo četiri minuta šampionka Srbije u bodi fitnesu Nataša Ćirković odradila je 10 vežbi za noge maksimalnim intenzitetom

  • 25

Zlatno je pravilo da jak i dobar trening donosi prave rezultate. Samo onda kada pređete granicu bola, kada pogurate telo na nivo na kojem nije bilo do tada i izađete iz vaše zone komfora, možete da promenite svoj izgled.

To odlično znaju u Fitnes klubu Vladica, gde personalni trener Vladica Jovanović trenira i stvara šampione u bodibildingu i fitnesu.

Ovoga puta pratili smo trening šampionke Srbije u bodi fitnesu Nataše Ćirković koja je uradila jednu gigantsku seriju za noge.

Koliko je to teško videćete po njenim reakcijama. Inače, gigantska serija je kada nekoliko vežbi za istu mišićnu grupu povežete i radite jednu za drugom.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

U ovom treningu Nataša je radila noge i to 10 VEŽBI ZAREDOM, koje bi običnog čoveka UBILE,  a nekog sportistu ozbiljno umorile...

Radila je najpre nožnu ekstenziju, pa duboki čučanj, pa čučanj na Hek mašini prednji i zadnji, pa nožni potisak, pa čučanj na Smit mašini, pa iskorake i na kraju nožnu ekstenziju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(D. Stojmenović)

 

Komentari

  • Srki

    Svaka cast za devojku! A ovakvi komentari kao sto je Zoranov su totalno smesni...

  • Marija

    Svaka cast! Odlicno izgleda i vidi se da je ozbiljan trening

  • zemunac

    Ne razumem, čemu mučenje? A još se i žali!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima