NE MOGU VIŠE, UMREĆU! Brutalni trening srpske fitnes šampionke koji bi svakog drugog ubio! (VIDEO)

Bila je to samo jedna serija, ali ubitačna, jer u samo četiri minuta šampionka Srbije u bodi fitnesu Nataša Ćirković odradila je 10 vežbi za noge maksimalnim intenzitetom

  • 25

Zlatno je pravilo da jak i dobar trening donosi prave rezultate. Samo onda kada pređete granicu bola, kada pogurate telo na nivo na kojem nije bilo do tada i izađete iz vaše zone komfora, možete da promenite svoj izgled.

To odlično znaju u Fitnes klubu Vladica, gde personalni trener Vladica Jovanović trenira i stvara šampione u bodibildingu i fitnesu.

Ovoga puta pratili smo trening šampionke Srbije u bodi fitnesu Nataše Ćirković koja je uradila jednu gigantsku seriju za noge.

Koliko je to teško videćete po njenim reakcijama. Inače, gigantska serija je kada nekoliko vežbi za istu mišićnu grupu povežete i radite jednu za drugom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U ovom treningu Nataša je radila noge i to 10 VEŽBI ZAREDOM, koje bi običnog čoveka UBILE,  a nekog sportistu ozbiljno umorile...

Radila je najpre nožnu ekstenziju, pa duboki čučanj, pa čučanj na Hek mašini prednji i zadnji, pa nožni potisak, pa čučanj na Smit mašini, pa iskorake i na kraju nožnu ekstenziju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(D. Stojmenović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    24. mart 2015 | 22:51

    A moj drugar expert je peglao..

  • yo

    24. mart 2015 | 22:39

    Moja devojka radiovo isto sa duplo vecim kilazama od nje i to po 4-5 serija sa po 10-12 ponavljanja.Ja ne razumem sta je ovde toliko tesko i kog bi to sportistu umorilo. devojka koja je u treningu , na pripremama , sa suplementima i rezimom israne prilagodjenom ovakvom treningu treba da ponovi ovo 3x da bi bilo nesto spektakularno.

  • Tiki

    24. mart 2015 | 23:23

    Cucanj nepravilno radi, teziste prebacuje na ledja , sto je nepravilno I opasno , raspodeljuje opterecenje ,nema snage ili je pogresno naucena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA