Žreb u Majamiju više naklonjen Ani nego Jeleni

Turnir na Floridi igra se za nagradni fond od 5,38 miliona dolara

  • 0

Poznat je raspored najboljih srpskih teniserki na WTA turniru premijer serije u Majamiju, koji startuje u sredu po završetku kvalifikacija.

Ana Ivanović je slobodna u prvom kolu, a žrebom je odlučeno da u drugom čeka pobednicu duela između Portorikanke Monike Puig i kvalifikantkinje.

Nakon nje, sledi najverovatnije Sabine Lisicki, a u eventualno četvrtfinalu Ana bi mogla da "naleti" na Serenu Vilijams.

Mnogo teži posao očekuje finalistkinju Indijan Velsa Jelenu Janković, koja je takođe slobodna na startu, pošto će njena rivalka biti pobednica susreta između Beloruskinje Viktorije Azarenke i Silvije Soler-Espinoze iz Španije.

Ukoliko savlada Beloruskinju, Jankovićeva bi za protivnicu imala Flaviju Penetu, a u evenutalnom četvrtfinalu mogla bi da se sastane sa Medison Kiz, ili Sloun Stivens ili Lusi Safarovom.

Bojana Jovanovski u prvom kolu sastaje se sa Nemicom Monom Bartel, a protivnica Aleksandre Krunić biće Amerikanka Medison Brengl.

Turnir na Floridi igra se za nagradni fond od 5,38 miliona dolara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA