Skoro 70 % navijača Reala žele Bejla van tima: Šta mislite, koja 2 ljuta rivala čekaju sa džakovima para?

Velšanin više nije poželjan na Santjago Bernabeu, a za njegov potpis spremni su da se bore rivali iz Mančestera - Junajted i Siti

  • 0

Ako je skoro 50 odsto navijača Reala iz Madrida mislilo da Geret Bejl nije trebalo da započne El Klasiko protiv Barselone, onda ne treba čuditi što je cifra onih koji ga žele van kluba porasla na neverovatnih 70 odsto.

Sramotna partija protiv Barselone, gde je za pola sata imao pasova koliko Stiven Džerard za 48 sekundi, samo je kap koja je prelila čašu strpljenja Madridista. Dokaz za to je i napad na Velšaninov auto samo dan posle poraza na Nou Kampu i verovatno opraštanja od titule.

Među onima koji jedva čekaju da se želje navjača Reala usliše jesu i ljuti rivali iz Mančestera - Junajted i Siti. Dok Crveni đavoli već tri godine pokušavaju da ga dovedu na Old Traford, Siti odnedavno figurira kao potencijalni kupac.

Kako engelski mediji navode oni su spremili džakove pune para i samo čekaju mig iz Madrida, odnosno otkaz koji bi Bejl najverovatnije trebalo da dobije. Ipak, Velšanin ne želi po svaku cenu da napušta redove evropskog šampiona i navodno je spreman da se bori za mesto u timu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ukoliko do odlaska sa Bernabea dođe, možemo reći da je Junajted u blagoj prednosti zbog odličnih odnosa sa Realom koji datiraju još od Minhenske nesreće i nastradalih fudbalera Đavola. Takođe, sve su češće spekulacije da bi sadašnji trener Kraljevića Karlo Anćeloti mogao da preuzme Junajted na leto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA