Ovom čoveku u leđa gledaju Kavani, Aguero, Falkao i Tevez (VIDEO)

Danski reprezentativac Niklas Bentner postigao je više golova za nacionalni tim nego pomenuta četvorka

  • 0

Napadač fudbalske reprezentacije Danske Niklas Bentner zapalio je fudbalsku javnost het-trikom protiv SAD, ali i društvene mreže čiji su korisnici jedva dočekali da veličaju popularnog ''Lorda''.

Godinama unazad Lord Bentner je postao ''božanstvo'' na Tviteru gde se ljudi najčešće šale na njegov račun, ali daleko je od šale to što se po broju golova u nacionalnom dresu nalazi ispred takvih strelaca kao što su Edinson Kavani (24),  Serhio Aguero (22), Radamel Falkao (21) i Karlos Tevez (13).

- Mislim da sam igrao odlično, često ulazio u šanse, a da sam imao malo više sreće, mogao sam da postignem i četvrti gol - istakao je Bentner bez lažne skromnosti, dok je i selektor Danaca Morten Olsen imao samo reči hvale:

- Bentner je bio lagan, precizan i ubitačan protiv Amera sinoć. Sjajno je videti ga kako postiže golove, naročito jer je ovo njegov prvi het-trik, ali slažem se sa Niklasom da smo mogli da damo četiri, možda čak i pet golova.

S kakvom strašću i lakoćom Lord igra za nacionalni tim imali smo prilike da se uverimo u novembru kada je napadač Volfsburga dva muta matirao Vladimira Stojkovića u Beogradu. Ukupno je odigrao 65 mečeva za dansku reprezentaciju, a pogledajte najbolje reakcije na Tviteru povodom njegovog het-trika protiv Amera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA