KVALIFIKACIJE: Neredi u Podgorici, debi Kejna i gol štopera Partizana (VIDEO)

Luda noć u petom kolu kvalifikacija za EP 2016. godine u Francuskoj...

  • 7

Čudna, jako čudna kvalifikaciona noć! Dok su u Podgorici viđeni veliki neredi na meču između Crne Gore i Rusije, ostatak Evrope je igrao fenomenalan fudbal.

Ne računajući duel Pod Goricom, na osam mečeva u grupama C, G i E viđeno je 27 golova. Najviše u Sloveniji gde je domaćin napunio mrežu Ribara iz San marina sa šest golova. Zanimljivo, na poluvremenu je bilo samo 1:0, a tačku na ovaj meč stavio je štoper Partizana Branko Ilić u 89. minutu.

Samo što je ušao u igru, Hari Kejn je u 73. minutu postigao svoj debitantski gol za Englesku koja je sa 4:0 savladala Litvaniju i učvrstila se na tabeli grupe E sa 15 bodova, šest više od Slovenije i Švajcarske koja je bila bolja od Estonije sa 3:0. Pored napadača Totenhema za Engleze su pogađali još Vejn Runi, Dani Velbek i Rahem Sterling.

Minimalnim rezultatom 1:0 Španija je savladala Ukrajinu i pobegla joj u borbi za drugo mesto. Strelac gola odluke bio je Alvaro Morata u 28. minutu. U ovoj grupi Slovačka je savladala Luksemburg sa 3:0, a Belorusija je pobedila u Makedoniji sa 2:1.

Austrija je petardom častila Linhenštajn u gostima, a Šveđani su zabeležili siguran trijumf u Moldaviji - 2:0. Na tom meču Ibrahimović je postigao jedna od najneverovatnijih golova u karijeri.

NEREDI U PRVOM MINUTU: Crnogorci nokautirali Akinfejeva, Rusi povukli ekipu sa terena (FOTO) (VIDEO)

Grupa C:

Španija - Ukrajina 1:0

Makedonija - Belorusija 1:2

Slovačka - Luksemburg 3:0

Grupa G:

Linhenštajn - Austrija 0:5

Crna Gora - Rusija 0:0 (prekinuto)

Moldavija - Švedska 0:2

Grupa E:

Slovenija - San Marino 6:0

Švajcarska - Estonija 3:0

Engleska - Litvanija 4:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    27. mart 2015 | 21:06

    SRAMOTA,COCE JEL TO VASE POSTENJE ,JUNASTVO ,COJSTVO.

  • Aco

    28. mart 2015 | 04:17

    Eeeee moji jadovi jadni.Grom vas gadjo.Kako vas nije sramota.Dok su vam kupovali po primorju i zabljaku valjali su vam rusi,pa vam se govno u guzici prevrnulo pa mislite da ste nesto,jadni ste sto se brukate!!!Sila ste u p.m. a cak sam zaboravio da ste i sankcije uveli rusima.Ja vas molim kao vas drzavljanin da ako mozete molim vas da ukinete sankcije jer se rusija gasi zbog crne gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA