Matić je dva najlepša gola u karijeri postigao na istom stadionu (VIDEO)

Srpski reprezentativac svoja dva najbolja gola u karijeri postigao upravo na La Lužu - jedan u dresu Benfike, a drugi u majici Srbije

  • 0

Vezista Čelsija Nemanja Matić bio je jedina svetla tačka u porazu fudbalske reprezentacije Srbije u Portugaliji, a gol koji je postigao u 60. minutu mu je jedan od najboljih u karijeri.

Sjajno je Matić reagovao nakon kornera Orlova i makazicama sa pet metara savladao Ruija Patrisija. Gol koji je izmamio aplauze na La Lužu, mestu gde je Srbin s uspehom nosio dres Benfike.

SKANDAL: Fudbaler Portugalije povukao Ljajića za uvo! (FOTO)

Upravo je na tom stadionu, u dresu šampiona Portugalije, bio strelac i fenomenalnog pogotka protiv Porta početkom 2013. godine kada je nominovan za prestižnu nagradu Ferenc Puškaš.

Zanimljivo, Matiću je ovo bio prvi gol za reprezentaciju Srbije, a kao i protiv Portugalaca tako je i protiv Potra usledio pogodak za 1:1. Koji Matićev gol je, po vama bolji? Ovaj u dresu reprezentacije ili onaj u velikom derbiju Portugalije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA