STOJKOVIĆ KAO RONALDO: Penje se na prste da bi bio najviši na terenu (FOTO)

Golman Srbije, na meču sa Portugalijom, ponovio metod koji je ''doktorirao'' najbolji fudbaler sveta

  • 16
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Vladimira Stojkovića je uhvatio sindrom Kristijana Ronalda! Kao što se portugalski as nekoliko puta propinjao na prste da bi bio viši od saigrača, tako se i reprezentativni golman Srbije odlučio za identičnu metodu na La Lužu, na meču Srbije i Portugalije.

Iako je viši od Nemanje Matića i Raće Petrovića, Stojković je odlučio da se odigne malo od zemlje kako bi na zajedničkoj fotografiji i definitivno bio koji centimetar iznad vezista Orlova.

OVAKAV GOL SRBIJA NE PAMTI! Makazice Matića šokirale Portugalce! (VIDEO)

Ovu metodu je ''doktorirao'' kristijano Ronaldo koji ne bira ni vreme ni mesto gde će pokušati da bude viši od saigrača. Bilo da se radi o reprezentativnim drugarima ili onim u Realu iz Madrida.

Kada smo već kod Ronalda, Stojković je uspeo da odbrani gol od njegovih nasrtaja, ali nije imao sreće kada su šutevi Karvalja i Koentraa bili u pitanju. Mnogi smatraju da je upravo Stojković jedan od krivaca za drugi gol pošto nije pravovremeno reagovao kada se Mutinjova lopta našla u petercu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA