Murinjo će gledati Bajern, ne zanima ga Barsa - Milan

Strateg Reala najavio da neće gledati večerašnji spektakl sa "Nou Kampa", već će misli usmeriti ka Minhenu i potencijalnom rivalu u polufinalu

  • 0

"Baš me briga za Barselonu!". Tako rezonuje Žoze Murinjo. Portugalac na klupi madridskog Reala je istakao da neće gledati večerašnji spektakl sa "Nou Kampa", već da će njegove misli biti usmerene ka Minhenu, gde se sastaju Bajern i Marsej.

- Gledaću meč u Minhenu jer ćemo se u polufinalu sastati sa jednim od ta dva tima. To je jedini meč koji me interesuje i koju ću gledati. Barselona - Milan će biti sjajan meč, možda i najvažniji u četvrtfinalnoj rundi, ali ga neću gledati, jer on ne znači ništa za Real - rekao je Murinjo.

Logičan potez Murinja, jer ga u polufinalu očekuje verovatno Bajern, koji će biti daleko, daleko teži zadatak od APOEL-a koji je rival Madriđana u četvrtfinalu i već je otpisan posle ubedljive pobede u Nikoziji. Bavarci su u usponu forme, finale se igra na njihovom stadionu i Murinju je jasno da do tančina mora da skenira rivala, kojeg je sa Interom pobedio u finalnom duelu 2010. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA