Ćiro Blažević: Vodio bi Srbiju do titule prvaka sveta!

- Imate strašan tim, ali ga treba motivisati. A ko bi to uradio bolje od mene? - pita se legendarni hrvatski stručnjak

  • 50

Novi neuspeh Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016. godine razočarao je celu naciju. I onaj mali broj optimista u plasman Orlova u Francusku, sigurno se smanjio posle poraza protiv Portugalije 2:1, a među njima je bio i legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević.

Iskusni trener je pred meč u Lisabonu prognozirao pobedu srpskog tima, ali...

- E moj sine, zaj**ao sam i sebe i vas neki dan. Rekoh vam da napišete da ćemo da pobedimo, ali opet izgubismo. Posle svega, duboko sam razočaran - rekao je Blažević za "Alo" i dodao da igrači ne daju maksimum u reprezentaciji:

- U tome i jeste najveći Orlova. Ti fudbaleri nekako mekano ulaze u mečeve reprezentacije. Trebalo bi da ginu, da znoj lije sa njih, da se bore dokle god imaju snage, da bar borbenošću zadovolje napaćeni narod ako već nema rezultata. Čitam i čujem kako ih u Srbiji nazivaju dunsterima, a raja je uvek u pravu - rekao je Blažević.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Hrvatski stručnjak u svom stilu bez imalo skromnosti smatra da bi bio idealan selektor Srbije.

- Sigurno! Sa tom koncentracijom talenta, uz moje znanje i iskustvo, pa bili bi prvaci sveta! Imate strašan tim, ali ga treba motivisati. A ko bi to uradio bolje od mene? - pita se legendarni hrvatski stručnjak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    31. mart 2015 | 11:03

    Ma i Murinjo kao glavni i Gvardiola kao pomoćni trener ništa ne bi uradili jer igrači jednostavno NE ŽELE DA SE TRUDE I DA TRČE. Svi koji imaju jake ugovore štede noge i kondiciju za svoje klubove gde su debelo plaćeni.

  • Sergej Danilovič

    31. mart 2015 | 08:55

    Ćiro meštre sve si u pravu.Samo ne znam da li znaš himnu napamet.

  • Manjaca

    31. mart 2015 | 09:15

    Sve je u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA