Fudbaler iz Loznice uznemirio Bosance: Nije hteo da govori na maternjem jeziku!

Radi se o 27-godišnjem igraču Verdera iz Bremena

  • 8

Nakon prijateljskog meča Bosne i Hercegovine i Austrije (1:1) u Beču, na kojoj se desio incident između Edina Džeka i Aleksandra Dragovića, bosanski mediji su ostali ogorčeni zbog još jednog fudbalera austrijske reprezentacije rođenim u Srbiji.

Radi se o fudbaleru Verdera iz Bremena, 27-godišnjem Zlatku Junuzoviću iz Loznice, koji je u Austriju iz Zvornika, sa pet godina, izbegao sa porodicom zbog rata.

Predstavnici medija iz BuH želeli su da od Junuzovića dobiju izjavu na maternjem jeziku, ali je fudbaler preko portparola asutrijskog fudbalskog saveza poručio da to ne želi da uradi.

- Jako mi je žao, objasnila sam mu, ali je on rekao da ne želi da govori - rekla je portparolka, a prenosi portal sportsport.ba, koji je istakao da Junuzović "pre 15-ak godina nije ni posedovao državljanstvo selekcije za koju nastupa, i da mu reprezentacija Bosne i Hercegovine očito nikada i nije ni bila i opcija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA