Poruka za Zvezdu i Partizan pred plej-of ABA: Ako bude incidenata, nema Evrolige!

Danas se ništa ne može sakriti, a kamoli dešavanja u plej-ofu. Oni koji prave incidente nisu dobrodošli u Evroligu, poručio je Radovan Lorbek predsednik ABA

  • 9

Svi sa nestrpljenjem očekuju polufinale plej ofa Aba lige, naročito što se očekuje dobra košarka u duelima Crvene zvezde i Partizana. Međutim, koliko se priželjkuje dobra košarka, organizatori se plaše i eventualnih incidenata, koji su proteklih godina bili aktuelni u večitim derbijima.

Održan sastanak ABA lige i klubova pred plej-of!

Zato je predsednik ABA lige Radovan Lorbek, koji se oglasio najviše zbog incidenata na utakmici između Budućnosti i Partizana, poručio Podgoričanima, ali i svima ostalima klubovima (Partizanu, Zvezdi i Cedeviti), da se u takvom, ili sličnom ambijentu kakav je bio tada u hali ''Morača'', evropske utakmice neće moći da igraju.

Ova poruka najviše se odnosi na večite rivale, jer se ranijih godina dosta nereda dešavalo na mečevima plej -ofa domaće KLS lige.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

-Mi smo već rekli predstavnicima Budućnosti da, uz ovakav odnos, nisu čak ni dobrodošli u Evroligu, pa i da budu šampioni naše lige - kaže Lorbek za "Vijesti"

- Danas se ništa ne može sakriti, a kamoli dešavanja u plej-ofu jednog ozbiljnog takmičenja -, jasna je poruka Radovana Lorbeka

Lorbek se osvrnuo i na tenzije u Španiji koje nemaju uticaj na sport:

- Zar će neko da mi kaže da želja Katalonije za otcepljenjem od Španije nije politička tenzija. Naravno da jeste, ali to se ne odražava na sport. Uvek se zapitam – zašto mi je možemo da budemo normalniji'', zapitao se Radovan Lorbek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    2. april 2015 | 18:04

    To im je i cilj... da posalju Buducnost i Cedevitu... realno posle onoga u Podgorici i izrecene kazne sve je jasno...

  • ☀Dule ♦ Roto koš

    2. april 2015 | 19:25

    A papci,bubrezi,napadi navijaca na igrace-to je dobrodoslo?!

  • GP

    2. april 2015 | 19:24

    E Lorbek Lorbek, kakvo ste vi ozbiljno takmicenje kada vas ne priznaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA