ANKETA: Kom fudbaleru Partizana biste dali otkaz?

Po ugledu na navijače Birmingema, koji su izglasali Nikolu Žigića kao višak u svom timu, pitamo vas, ko bi u Humskoj trebao da razduži opremu?

  • 35

Koji god fudbaler potpiše ugovor sa Partizanom, znanjem, ali pre svega zalaganjem na terenu mora da dokaže da zaslužuje crno-beli dres, o čemu svedoči i svojevremena izjava Miloša Kimija Radisavljevića nakon skidanja trake Marku Šćepović posle meča protiv Ludogoreca 2013. godine.

- Marko je veliki Grobar i dobro zna da će poverenje navijača povratiti ukoliko već na narednoj utakmici deset puta požrtvovano ukliza. Znamo da forma i dobar golgeterski učinak ne može uvek da bude na maksimumu, ali požrtvovanje mora - rekao je tada Kimi.

ANKETA: Kom fudbaleru Crvene zvezde biste dali otkaz?

Navijači uvek imaju svoje kriterijume zbog kojih više ili manje simpatišu pojedince.

Pristalice Birmingema izglasale su Nikolu Žigića kao igrača koji ne zaslužuje dres ovog tima, pa smo odlučili da napravimo anketu kom fudbaleru Partizana biste vi dali otkaz?

Pogledajte kog fudbalera Zvezde bi Delije najviše volele da vide na izlaznim vratima.

Kapiten i legenda Partizana Saša Ilić može se podičiti time da nikada nije bio u nemilosti navijača crno-belih i pravi je primer ostalim igračima.

Sa druge strane, među igračima koji su dolazili u sukob sa Grobarima svakako prednjači Nikola Ninković, a pristalice crno-belih znale su da izvižde i Vladimira Volkova, Danila Pantića, koji je praktično već na izlaznim vratima iz Humske.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U timu crno-belih već duže vreme u konkurenciji za sastav ne nalazi se defanzivac Miloš Ostojić, a povratnik Nenad Marinković upisao je samo 106 minuta u svim takmičenjima ove sezone, pa se postavlja pitanje i njihovog statusa u klubu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA