Ko će pre zaigrati u Zvezdi, Vidić ili Teodosić?

Kreativna kladioničarska ponuda u Srbiji

  • 21

Ako biste sproveli anketu među navijačima Crvene zvezde sigurni smo da bi bila mrtva trka između Nemanje Vidića i Miloša Teodosića po pitanju želje da završe karijeru u njihovom klubu.

I zaista, čak i ako pogledate malo bolje u kladioničarske liste videćete da se između bivšeg kapitena fudbalskog tima iz Ljutice Bogdana i nekadašnjeg igrača FMP-a, velikog navijača Crvene zvezde Miloša Teodosića vodi borba koeficijenata kada prognoziramo hoće li i kada će eventualno zaigrati u voljenom dresu.

Beogradska kladionica je ponudila simpatične kvote po pitanju povratka u Srbiju dvojice asova iz dva najpopularnija sporta u Srbiji.

NEMANJA VIDIĆ, poslednja sezona u Crvenoj zvezdi?

DA - kvota 10,00.

NE - kvota 1,03

MILOŠ TEODOSIĆ, postaje igrač Crvene zvezde do 2019. godine?

DA - kvota 1,90

Da spekulacije, koje su se prenele i na kladioničarske liste imaju osnova govore i sledeća dva teksta koje je Telegraf svojevremeno objavio.

Lalatović o Vidićevom povratku u Zvezdu: Sve je moguće!

Miloš Teodosić dolazi u Crvenu zvezdu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • пиши ћирилицом

    3. april 2015 | 15:02

    Meси!

  • Mare

    3. april 2015 | 15:10

    Nijedan...u stvari mozda Teo zavrsi karijeru u Zvezdi,ne verujem da bi se Vidic gospodin koji je bio kapiten Mutd i jedan od najboljih defanzivaca u istoriji premijer lige spustao na taj nivo da mu direktor bude Zvezdan Terzic i da igra Matrix ligu u kojoj Zvezda mora da bude sampion...

  • Lionac

    3. april 2015 | 15:03

    Kao Zvezdas kazem ni 1 ni 2 nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA