Navijači Radničkog zovu u pomoć kako bi spasili klub propadanja (FOTO)

Crveni đavoli će u utorak 7. aprila organizovati donatorsko veče u prostorijama kluba s ciljem da se pomogne prvotimcima

  • 2

Navijači Radničkog iz Kragujevca organizovaće Uskršnji donatorski koktel kako bi pomogli fudbalerima zbog teške finansijske situacije.

Pristalice Radničkog će u utorak 7. aprila od 20 sati u prostorijama kluba organizovati koktel i najavile da će u narednom periodu biti još sličnih akcija.

VAPAJ RADNIČKOG PRED PARTIZAN: Hoće da nas ugase! Treniramo s 3 lopte, a često nemamo ni hranu!

- Kragujevčani i svi vi koji volite Radnički, dođite i novčanom donacijom pomozite fudbalerima Radničkog. Ovo je samo jedan u nizu poteza u narednom periodu, koji će braniti ugled, čast i istoriju kluba - navodi se u saopštenju na sajtu kragujevačkog superligaša.

NAPADAČ RADNIČKOG: Ja sam Partizanu dao gol i znam kako se pobeđuje (VIDEO)

Foto: Promo Foto: Promo

Fudbaleri Radničkog su pre nekoliko dana u saopštenju upozorili su da klubu preti gašenje zbog nebrige i nezavidne materijalne situacije, kao i da igrači nemaju osnovne uslove za rad i novca za osnovne životne potrebe jer nisu primili platu četiri meseca.

Radnički iz Kragujevca je trenutno na začelju tabele Superlige Srbije sa 14 bodova iz 20 utakmica, a danas ih očekuje teško gostovanje u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA