CVETKOVIĆEV PRVENAC ZA ZVEZDU: Crveno-beli za 30 sekundi poništili gol Pazaraca (VIDEO)

Desni bek upisao svoj prvenac otkako je zimus stigao na Marakanu iz Napretka

  • 2

Očajno je Crvena zvezda ušla u meč protiv Novog Pazara koji je u 15. minutu poveo protiv srpskog šampiona, ali su crveno-beli samo 30 sekundi kasnije poravnali rezultat zahvaljujući Milošu Cvetkoviću.

Tek što je Pavlović matirao Rajkovića, Zvezda je krenula sa centra, lopta stigla na desnu stranu gde se Cvetković najbolje snašao u šesnaestercu i postigao prvi gol otkako je došao na Marakanu.

Mogla je Zvezda par minuta kasnije da totalno preokrene, ali se Luka Jović nije najbolje snašao. Vredi pomenuti i to da je kod gola Pazaraca veliku grešku napravio Darko Lazić. Petljao je kod svog gola, što je Kecap da oduzme loptu koja je potom stigla do Pavlovića.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    4. april 2015 | 20:40

    džabe što ga je upisao kad je zvezda izgubila i to zbog loše taktike koju je postavijo trener radonjić jer se tom taktikom sigurno gubi utakmica što se i desilo radonjić treba da primenjuje jedinu taktiku kojom se sigurno dobija utakmica a ta taktika je kratki pasovi brz prenos lopte koja nesme da se zadržava i da se vuče nego da se odmah šalje igračima kji su napred u napadu ovom taktikom se sigurno dobija utakmicu gospodine primenite ovu moju taktiku i nećete izgubiti ni jednu utakmicu ako nastavite sa ovom taktikom sa dugim pasovima i sporom igrom samo ćete zvezdi nanositi sve veću bruku i sramotu jer su danas na terenu izgledali kao da su tim iz druge lige a ne iz prve sramota

  • GROBARCINA

    4. april 2015 | 21:47

    A STA JE ZVEZDA URADILA PROTIV PAZARACA ZNA LI NEKO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA