KAD JE TEŠKO ILIĆ: Kapiten doneo Partizanu pobedu za +5, jedinstven protest Kragujevčana! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su savladali Radnički sa 2:1 u meču 21. kola Jelen Superlige

  • 19

Navijači Partizana s razlogom pevaju "Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan..."! Kapiten crno-belih Saša Ilić postigao je pobedonosni gol, treću u sezoni, i asistirao je Babaoviću za prvi u pobedi Partizana protiv Radničkog 1923 sa 2:1.

SAŠA ILIĆ: Naravno da pratim Zvezdu, voleo bih da kiksne!

Partizan je i do trećeg trijumfa ovog proleća stigao kada je kapiten Ilić bio na terenu od prvog minuta, dok su tri puta odigrali nerešeno kada to nije bio slučaj.

Crno-beli su ovim trijumfom otišli na +5 u odnosu na najbližeg pratioca - Crvenu zvezdu, a novi trener Zoran Milinković je uspešno startovao na klupi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

APLAUZ U HUMSKOJ ZA IGRAČE RADNIČKOG: Svi posedali na travu, a igrači i navijači Partizana ih podržali! (VIDEO)

Meč u Humskoj imao je interesantan početak, jer su fudbaleri Radničkog u znak protesa (nisu primili platu četiri meseca) seli na travu, a igrači Partizana i Grobari su im aplaudirali.

Ova situacija trajala je 30-ak sekundi, nakon čega je meč počeo. Ali u prvom poluvremenu nije bilo mnogo toga vrednog pomena.

IZAZVAO GNEV SAŠE ILIĆA I OSTALIH: Sudija svirao kraj poluvremena pre isteka 45. minuta u Humskoj!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partizan je tek ulaskom Darka Brašanca umesto Nikole Nikovića u 60. minutu zaigrao agresivnije i konkretnije, a upravo je vezista crno-belih imao priliku da se proslavi u prvom kontaktu sa loptom.

Ipak udarac Brašanca je završio pored gola.

Grobari su od tog trenutka na gol čekali samo četiri minuta, kada je Ilić majstorski uposlio Babovića, koji je posle nekoliko "moša" savladao golmana Trifunovića!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kragujevčani, koji do tog trenutka nisu ozbiljnije krenuli ka golu Živkovića, već prvu priliku u 71. minutu su iskoristili. Rosić je posle gužve u kaznenom prostoru Partizana, kod kornera, šutirao iz okreta, a lopta je završila u mreži.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

A onda je na scenu ponovo stupio kapiten Saša Ilić! Tek što su crno-beli krenuli sa centra, lopta je posle odbitka došla do Ilića u kaznenom prostoru, koji je levicom zakucao u mrežu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na ovom meču prvi put u karijeri u startnoj postavi crno-belih zaigrao je Ivan šaponjić, ali nije uspeo da se upiše u strelce. Šaponjića je u 66. minutu zamenio Kojić.

Partizan je ovim trijumfom u potpunosti iskoristio poraz Zvezde u Novom Pazaru, a Grobari su na kraju meča skandirali - "Hoćemo titulu"!

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov, Drinčić, S. Ilić, Ninković (od 60. minuta Brašanac), Grbić, Babović, Šaponjić (od 66. minuta Kojić).

Radnički Kg: Trifunović, Terzić, B. Miljuš, Rosić, Osei, Vidović, Tiodorović, Bubanja, D. Miljuš, Milovanović, N. Kovačević.

Jelen Superliga, 21. kolo:

Spartak – Vojvodina 0:1

Borac – Mladost 0:1

Donji Srem – Čukarički 1:2

Voždovac – OFK Beograd 0:2

Napredak – Jagodina 0:1

Novi Pazar – Crvena zvezda 2:1

Rad – Radnički Niš 1:0

Partizan – Radnički 1923 2:1

Tabela: Partizan 50, Crvena zvezda 45, Čukarički 40, Vojvodina 40, Novi Pazar 33, OFK Beograd 32, Rad 31, Jagodina 30, Mladost 26, Spartak 24, Borac 20, Napredak 20, Donji Srem 20, Radnički Niš 19, Voždovac 18, Radnički 1923 14.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moksa

    4. april 2015 | 20:08

    Realno igra nam je malo bolja od zvezdine, sto nije za pohvalu jer je zvezda raspad, mi smo losi, ali nesto i ubodemo.

  • Србин

    4. april 2015 | 20:38

    Jer je Sale samo jedan...

  • Salvatore

    4. april 2015 | 23:13

    Jadan je nas fudbal kad Sale u 37-38 god.je nas najbolji igrač(još uvek) pored mladosti od 20 i kusur godina.NAPRED PARTIZAN

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA