IZAZVAO GNEV SAŠE ILIĆA I OSTALIH: Sudija svirao kraj poluvremena pre isteka 45. minuta u Humskoj! (VIDEO)

Arbitar Milan Ilić je svirao kraj prvog dela utakmice dok je na semaforu ostalo još nešto više od 30 sekundi do zvaničnog isteka 45. minuta, a to je izazvalo oštre reakcije fudbalera crno-belih

  • 10

Još jedan događaj sa stadiona u Humskoj će izazvati kontroverze i polemike u fudbalskoj javnosti Srbije. Nakon što su gostujući igrači protestovali zbog loše situacije u Radničkom iz Kragujevca i posedali na travu, na početku utakmice, što je svojevrstan presean u srpskom fudbalu, sada je u centru pažnje bio glavni arbitar Milan Ilić.

Svi na stadionu su ostali zapanjeni kada je sudija iz Ćuprije odsvirao kraj prvog poluvremena pre nego što je uopšte istekao 45. minut. Na semaforu je stajalo da je ostalo još oko 40 sekundi do isteka 45. minuta, ali delilac pravde ne da nije produžio ni minut prvi deo meča, nego nije sačekao da istekne ni predviđeno vreme.

To je izazvalo žestoku reakciju fudbalera Partizana koji su predvođeni kapitenom Sašom Ilićem okružili Ilića na terenu i pokušavali da mu ukažu na njegovu grešku, ali je on ostao neumoljiv.

Zaista je ovo još jedna situacija koja se vrlo retko viđa u današnjem fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad BG

    4. april 2015 | 21:02

    Uzalud trud, dzaba vam sve...

  • Nema se

    4. april 2015 | 19:48

    Igrao covek iz x

  • SVAKE GODINE ISTA PRICA

    4. april 2015 | 21:52

    zar niste primetili da je mec novi pazar i zvezda,kao i vozdovac ofk beograd cista namestaljka,kvota na novi pazar je bila 11,a na ofk 9 tako da je terzic namestio oba meca da bi zaradio na kladionici,terzicevi glavni klubovi su zvezda i ofk i pomocu njih dolazi do novca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA