PAO osvojio trofej pred meč odluke sa Zvezdom!

Atinjani superiorno stigli do 16. trofeja u nacionalnom kupu i sada se okreću ključnoj utakmici u Beogradu od čijeg epiloga im zavisi opstanak u Evoligi

  • 2

Košarkaši Panatinaikosa napravili su najbolju moguću uvertiru pred dolazak u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi Telekom u poslednjem kolu grupe E Top 16 faze Evolige.

Nelson strepi od Zvezde: Sad moramo da pobedimo u Beogradu!

Sudbina Nemaca u rukama crveno-belih: Zvezda protiv Panatinaikosa igra za Albu i Obradovića!

Atinjani su osvojili nacionalni kup laganom pobedom u finalu nad Apolonom iz Patrasa rezultatom 68:53 i to je "zelenima" bio 16. trofej u ovom takmičenju. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Lukas Mavrokefalidis sa 13 poena. Batista, Dijamantidis i Papas su dodali po 9.

Naredni izazov za ekipu Duška Ivanovića biće daleko teži i svakako najveći u ovom delu sezone, pošto ih očekuje "pakao" hale "Pionir" i meč protiv učenika Dejana Radonjića, jer im je odlučujući za nastavak takmičenja u Evroligi.

U slučaju poraza u Beogradu i pobede Albe nad Makabijem u Berlinu, šestostruki šampion Evrope završiće evropsku sezonu i pre plej-of faze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA