DOMINACIJA PREMIJER LIGE: 6 golova ovog vikenda od kojih zastaje dah (VIDEO)

Fudbaleri u Engleskoj su nam priredili nezaboravan vikend što se tiče fenomenalnih golova -Adam, Defo, Runi, Zamora, Sančez i Gomis

  • 0

Gol Džermejna Defoa u nedelju bio je poslednji u nizu fenomenalnih pogodaka koje smo mogli da vidimo u ovom kolu engleske Premijer lige.

Nekadašnji reprezentativac Engleske rešio je veliki derbi između Sanderlenda i Njukasla sredinom prvog poluvremena i tako se pridružio Čarluju Adamu, Vejnu Runiju, Bobiju Zamori, Aleksisu Sančezu i Bafetembiju Gomisu.

Junajted i Čelsi jesu pobedili, ali čitava engleske bruji o projektilima Runija i Adama! (VIDEO)

Dilema oko toga čiji gol je najlepši i dalje traje. Navijači na Ostrvu trenutno glasaju i, za sada, vodi Adamov gol protiv Čelsija sa 42.2 odsto glasova. Reakcije na društvenim mrežama su fascinantne i već ga porede sa Bekamovim golom.

- Čarlijev gol je bolji, jer je Bekam dao sa njihove polovine, a Adam sa svoje - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Na drugom mestu nalazi se pomenutui Defo sa 16.3 odsto glasova. Kkao je šutirao, ni tri golmana na golu ne bi mogla to da odbrane. Čak mu je i golman Njukaskla Krul čestitao na tome, što je izazvalo veliki bes navijača Svraka.

- Neverovatan gol Defoa. Onaj tip golova koji te momentalno digne sa sedišta - opis je doživljaja koji su navijači Sanderlenda imali.

Na trećem mestu nalazi se pogodak Vejna Runija protiv Aston Vile kojim je Junajted stigao do 2:0. Za njega je trenutno glasalo 15.1 odsto ljudi koji smatraju da je napadač Đavola postigao najbolji gol ove sezone.

Četvrti na ovoj tabeli je napadač KPR-a Bobi Zamora koji je lobovao golmana VBA, peti je Aleksis Sančez i njegov gol Liverpulu, dok se na šestom mestu nalazi napadač Svonsija Bafetembi Gomis i pogodak protiv Hala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA