RADONJIĆ: Metalac je pokušao da iskoristi trenutak, ali...

Trener crveno-belih je svestan da je njegov tim lošim početkom dao protivniku priliku da se razigra

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde su imali mnogo problema na utakmici protiv Metalca u Valjevu, ali su ipak uspeli u neizvesnoj završnici da izbore trijumf.

Njihov trener Dejan Radonjić je posle meča izjavio da je očekivao veliku borbu i tešku utakmicu, jer je domaćin kvalitetan tim, ali da su tome kumovali i njegovi puleni.

- Znali smo da nas očekuje teška utakmica, ali smo i pored toga je loše otvorili i dozvolili protivniku da se zaigra. Metalac igra odlično tokom čitave sezone i očekivali smo da će pokušati da iskoristi momenat da nas savlada. Ipak, uspeli smo da ih slomimo u završnici i osvojimo dva boda koja smo želeli. Želeo bih da pohvalim i ambijent koji je bio sjajan kao i uvek - rekao je Radonjić posle meča.

Sa druge strane, njegov kolega na klupi Valjevčana Vladimir Đokić je pohvalio svoje igrače za otpor koji su pružili kvalitetnijem protivniku i veruje da će biti prilika da se revanširaju u nekom od narednih mečeva.

- Ono što smo obećali pre meča, to smo i uradili. Reagovali smo na ubedljiv poraz u Beogradu i imali smo pravi pristup utakmic. Mnogo više smo koristili Vraneša nego u prvom meču i to se osetilo na igri protivnika. Bili smo blizu pobede, ali je utakmica rešena na jednu loptu i Zvezda je zasluženo pobedila. Nadam se da ćemo imati još neku priliku - rekao je Đokić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA