Benteke je ovim het-trikom možda spasio Aston Vilu ispadanja (VIDEO)

Sjajna partija belgijskog repreznetativca na meču u kom je viđeno šest golova i četiri preokreta

  • 0

Nije gotovo dok Kristijan Benteke to ne kaže! Zahvaljujući het-triku belgijskog reprezentativca fudbaleri Aston Vile uspeli su da se vrate iz ponora i odigraju 3:3 na svom terenu protiv KPR-a, direktnog konkurenta u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Vila Park je bila svedok meča punog preokreta. Vodili su gosti 1:0, potom izjednačili na 2:2 i poveli sa 3:2, ali je Belgijanac majstorijom iz slobodnjaka ostavio svoj tim iznad zone ispadanja. A činilo se da će 17. gol Čarlija Ostina u Premijer ligi doneti pobedu Rendžerima i izlazak iz opasne zone posle dužeg vremena.

Aston Vila – KPR 3:3

(Benteke 10, 33, 83 – Filips 7, Hil 55, Ostin 78)

KPR je došao do ranog vođstva u 7. minutu preko Filipsa. Asistirao mu je Zamora, ali je Benteke prvo u 10. a zatim i u 33. minutu preokrenuo rezultat. Vila je drugi gol primila u 55. minutu. Strelac za KPR je bio Hil posle kornera.

Potom je usledio pomenuti scenario i gol Bentekea iz kontroverznog slobodnjaka. Čini se da živi zid nije bio najbolje postavljen, ali Belgijancu nije smetalo ni to što je šutirao sa sedam metara.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA