ZA ISTORIJU! Čukarički u finalu Kupa! (VIDEO)

Druga, laka pobeda "brđana" protiv Voždovca ostala je u senci neverovatnog gola Slavoljuba Srnića u drugom poluvremenu, kojim je rešeno pitanje pobednika

  • 1

Aktuelna generacija fudbalera Čukaričkog na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem ostvarila je najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u finale nacionalnog kupa!

"Brđani" su posle trijumfa od 2:0 na Banovom Brdu, i u revanš meču polufinala zabeležili sigurnu pobedu protiv Voždovca, rezultatom 4:1, i tako se u velikom stilu plasirali u samu završnicu takmičenja.

Rival Čuke u borbi za trofej, ukoliko se ne dogodi prvorazredna senzacija u Jagodini, biće Partizan, koji je u prvoj utakmici savladao "ćurane" rezultatom 3:0.

Pored trijumfa gostiju na terenu Voždovca, meč je obeležio čudesan pogodak Slavoljuba Srnića, do sada verovatno neviđen na našim terenima! Bivši igrač Zvezde je akrobatskim udarcem u stilu škorpiona zahvatio loptu na centaršut, i smestio je u donji desni ugao Supićevog gola.

ŠKORPION FUDBALERA ČUKARIČKOG: Slavoljub Srnić postigao jedan od najlepših golova u srpskom fudbalu! (VIDEO)

Foto: MNPress Foto: MNPress

Bio je to gol kojim su gosti rešili sve dileme oko prolaza u finale ako su one uopšte postojale. Čuka je u 7. minutu povela preko Ostojića i već tada je bilo jasno da "zmajevi" nemaju šta da traže u nastavku utakmice. Tračak nade pojavio se posle pogotka Zlatkovića iz penala, međutim posle već opisanog gola Srnića krenula je i golgeterska rapsodija "brđana".

Gostima je posao bio dodatnog olakšan od 71. minuta kada je defanzivac Voždovca Tome Kitanovski zaradio direktan crveni karton zbog udaranja Filipa Stojkovića. Više nego sigurnu pobedu Čuke do kraja meča još ubedljivijom učinili su Stojiljković i mladi Staniša Mandić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA