Lazović nije mogao da sakrije emocije posle skandiranja Delija!

Navijači Zvezde su se na idealan način odužili Lazoviću za sve što je uradio u crveno-belom dresu, a vezista će skandiranje pamtiti dok je živ

  • 4

Vezista Crvene zvezde Darko Lazović će meč protiv Borca iz Čačka pamtiti dok je živ! Ne toliko zbog pobede crveno-belih i gola koji je postigao, koliko zbog skandiranja cele Marakane.

Prilikom izvođenja penala u 66. minutu sa Severa je krenulo ''Lazović Darko'', a skandiranje se preselilo i na ostale tribine. Velika čast za fudbalera koji je šest godina proveo u crveno-belom dresu.

- Mislim da se do sada nisam lepše osećao. Bio sam iznenađen, ovo zaista nisam očekivao. Hvala navijačima, mnogo mi znači, i svakako da ću ovu utakmicu pamtiti zauvek. Mislim da je to dokaz da sam nešto ipak uradio u Crvenoj zvezdi, pre svega ponašanjem i odnosom prema dresu - rekao je Lazović i dodao:

- Nakon poraza u Novom Pazaru gde smo izgubili važne bodove, uspeli smo da se vratimo. Postigli smo na vreme gol i mirno utakmicu priveli kraju. Ostaje mala žal zbog primljenog gola. Čestitam Borcu, mom nekadašnjem klubu, na partiji, i želim im puno sreće u nastavku sezone, i da opstanu u ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jc

    9. april 2015 | 21:02

    Redak primer pravog sportiste,odavno nije zvezda imala ovako vaspitanog coveka u svojim redovima.nisam zvezdas al ti od srca zelim uspesnu inostranu karijeru

  • Dragan

    9. april 2015 | 23:38

    Svaka cast momku koji postuje svoj klub i pokazao u teskim trenucima kako treba da se ponasa svaki sportista u srbiji.

  • Delija

    10. april 2015 | 07:00

    Kapitenu Lazo hvala ti za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA