Jović se poistovetio sa igračem Arsenala

Znao sam da mogu bolje, naravno da mi je bilo žao zbog promašaja, ali to je fudbal. Nadam se da će biti još golova - rekao je Jović.

  • 1

Proradio je Luka Jović - konačno! Dugo su navijači Zvezde čekali da supertalentovani golgeter napokon počne da realizuje šanse u koje ulazi,  i dočekali su da vide i to - visok procnat realizacije mladog ofanzivca.

JOVIĆ ODIGRAO MEČ SEZONE: Dva gola dovoljna da Zvezda sruši Borac (FOTO) (VIDEO)

- Verovao sam u sebe i nisam nijednog trenutka klonuo. Ugledao sam se na situacije u evropskom fudbalu, konkretno, Žiru iz Arsenala bio je glavni krivac za ispadanje od Monaka, a čitav stadion mu je skandirao. Znao sam da mogu bolje, naravno da mi je bilo žao zbog promašaja, ali to je fudbal. Nadam se da će biti još golova - rekao je Jović.

Lazović se nije radovao golu, Delije mu skandirale dok je izvodio penal (VIDEO)

Ono što može da zabrine je povreda kolena mladog fudbalera zbog koje je napustio teren početkom drugog poluvremena.

- Okliznuo sam se i osetio isti bol kao i prethodni put kada sam povredio koleno. U toku sutrašnjeg dana ću otići na snimanje i tek tada će se znati koliko je povreda ozbiljna. Nadam se da nije ništa strašno, jer nam slede utakmice koje će rešavati prvenstvo - istakao je Luka Jović, najbolji strelac Crvene zvezde u prolećnom delu sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    9. april 2015 | 22:33

    2 dete najbolji fudbaleri u timu- rajkovic i gazda jovic !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA