Vilijamsov rođak bodrio Zvezdu protiv PAO: Oduševljen je Delijama i Beogradom! (VIDEO)

Nepoznati stranac nam je privukao pažnju, jer je sa velikim interesovanjem pratio duel crveno-belih, i okretao sa tribinama i telefonom slikao Delije *Ispostavilo se da je u pitanju rođak Zvezdinog pleja

  • 8

Na utakmici protiv Panatinaikosa, koju su koarkaši Zvezde rešili u svoju korist, u publici je bio i rođak Markusa Vilijamsa - Rik.

Privuklo nam je pažnju to što je sedeo je pored terena iza fotoreportera i sa velikim interesovanjem pratio meč, aplaudirao posle dobrih poteza crveno-belih, a s vremena na vreme se okretao ka tribinama, kada bi posle određenog poena Pionir eksplodirao.

JAKA EKSPLOZIJA iz drugog ugla: Neverovatna trojka Blažiča za DELIRIJUM u Pioniru! (VIDEO)

Koreografija Delija iz najboljeg ugla: Zeleni zečevi, nastavite da bežite! (VIDEO)

Napravio je i nekoliko fotografija, a po završetku utakmice prišao je Čarlsu Dženkinsu i Markusu Vilijamsu, sa kojima se zdušno pozdravio.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Prišli smo mu i upitali ga ko ga je doveo na utakmicu i kako mu se čini atmosfera u Pioniru.

- Ja sam Rik, Markusov rođak. Došao sam iz Amerike nedavno i biću ovde narednih mesec dana kod njega. Markus je broj jedan!

- Utakmica je bila uzbudljiva, atmosfera sjajna. Promašili smo nekoliko šuteva, ali smo na kraju pobedili. Uživao sam i idemo dalje - rekao je Rik za Telegraf.

Na kraju nas je upitao i koje klubove u Beogradu bismo mu preporučili za izlazak, i dodao da mu se Beograd izuzetno dopada, da ima mnogo prelepih devojaka i da sa velikim uzbuđenjem čeka da ga Markus povede u neki izlazak, i veruje da on zna najbolja mesta u gradu.

Pogledajte njegovu izjavu posle pobede Zvezde nad Panatinaikosom u poslednjim sekundama meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    11. april 2015 | 20:33

    Pa naravno..williams I best play maker red star..

  • Ghost Rider

    11. april 2015 | 20:18

    Jako bitno

  • milos pfc

    12. april 2015 | 01:21

    Boze,onaj voditelj Ilija ima da odlepi od srece,on kada Vilijams da bacanje vristi,sada kada sazna da ima i brata umrece od srece,dusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA